Vászonfotó rendelés, készítés egyszerűen

Valószínűleg a festmények szerelmesei is szívesen látnának a falukon valami személyeset. A tájképek, növényekről, emberekről készült képek szépek, de semmi személyes nincs bennük. Ha mégis szeretnél családodról vagy barátaidról vászonképet, akkor sem kell órákig modellt állnotok.

Vászonfotó rendelés, készítés egyszerűen, mindössze néhány kattintás segítségével. Ha szívesen ajándékoznál vászonképet vagy a szobád falán szeretnél látni egyet, ugyanakkor nem a szokásos tájképekre gondolsz, hanem valami személyesre, akkor sem kell összetrombitálni a családot, barátokat, hogy órákon át elgémberedve modellt álljatok egy festőnek. Van egy jóval egyszerűbb módszer is, még hozzá vászonfotó készítése által. A vászonfotó saját fotóról vagy bármilyen egyéb képről készül. A vászonfotó készítése során prémium festővászon kerül felhasználásra, valamint élénk színek használatával lesz a végeredmény igazán élethű. Abban az esetben, ha a fotó nem megfelelő minőségű, akkor ingyenes képkorrekció keretein belül a színeket javítják, a bőrszínt természetessé teszik, valamint beállítják a megfelelő méretarányt.

A vászonfotó méretét te választod ki, ha szeretnéd kisebbet vagy nagyobb méretet is választhatsz, ha az jobban illene a helyiségbe. A vakrámára feszítés során tükrözik és körbe 5 – 5 cm szélességben a keretre visszahajtják. Ha szeretnél te is képeidből vászonfotót készíttetni, akkor látogass el a sooters.hu weboldalra, ahol sorra le vannak írva a rendelés lépései. Ha szeretnéd minél előbb kezedben tudni a vászonképet, akkor 3 órás extra gyors munkát is kérhetsz. Az oldalon további ötleteket is találhatsz személyes ajándékok tekintetében, valamint azokról is bő információkat találsz.