Vásároljon Vivid color termékeket a marilynails.hu-n!

A Vivid Color UV színű zselék kifejezetten manikűr szalonok számára készültek, gondosan kiválasztott színpalettával, összhangban a legújabb európai trendekkel. Bővebben ezekről weboldalunkon olvashat.

Vivid color gél rendelhető a marilynails.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg a teljes vivid color kínálatot a kiszállítás részleteivel és az árakkal együtt. Ahogy a Vivid Color Gel termékcsalád neve is jelzi, ezek a gélek szuperfényesek, élénkek és színesek. Az elérni kívánt hatástól függően 1 vagy 2 vékony rétegben vigye fel őket. Az ebben a sorozatban elérhető gyönyörű és élénk árnyalatok mindent tartalmaznak, amit csak akarhat és elképzelhet. A kívánt árnyalatok beazonosítása érdekében a színkód előtti G (glitter) és M (fém) betűk elvezetnek a tökéletes matt, csillogó vagy fémes fényű színhez. A Marilyn szűkebb színválasztékkal rendelkezik, a legújabb trendeknek megfelelő elit színválasztékkal. Ezen a palettán felfedezheti a természetes árnyalatokat, a klasszikus színeket: fehér, fekete és piros, rózsaszín és lila árnyalatokat, de olyan ünnepi színeket is, mint az arany, a bronz és a kék árnyalatai. Marylin kedvenc színei minden bizonnyal az Ön szalonjában is sikeresek lesznek.

A Vivid termékcsalád színei nem csak a dobozban mutatnak nagyon szépen, de vékony rétegben a körmökre is felvihetők. Ha még intenzívebb színt szeretne kapni, vigye fel a második réteget. Takarítson meg pénzt a Vivid Color Gel termékcsalád erősen pigmentált zseléivel. Száradási idő: UV lámpában 3 perc, LED lámpában 60-90 másodperc. A Marilyn-től élénk és intenzív színű zseléket kaphat, a legtrendibb káprázatos és gyöngyházfényű matt színekben. Amennyiben többet tudna meg a vivid color zselékről és az árakról, mindenképpen keresse fel a marilynails.hu weboldalt.