Vásároljon Acrylgel termékeket webáruházból!

Az akrilgél előnyei végtelenek, a kivitelezhető tervek kiváló minőségűek a tiszta átlátszóság miatt, szilárdsága pedig olyan erős, mint maga az akril, nagyon enyhe zselé, tehát hajlítható, de nincs hőcsúcsa, amit a zselés körmöknél kap. Az akrilgélt lehet vékonyra vagy vastagra készíteni, ez teljesen az ügyfélen múlik, hogyan szereti. Nincs olyan szörnyű vegyszerszag az Acrygelnél, mint az akrilnál.

Acrylgel rendelhető a marilynails.hu weboldalon, tehát ha ön is kipróbálná ezeket a termékeket, akkor nézzen be hozzánk még ma. Mi az Acrylgel? Az akrilgél az akril és a gél szavak kombinációja. Ez egy olyan termék, amely az akrilt és a gélt is ötvözi, így erős, működőképes, esztétikailag tetszetős körömnövelést biztosít. Lehet benne mintákat is formálni, tehát dekorálható? Igen, a minták végtelenek, függetlenül attól, hogy szereti a festést, de akár a szabad kézi körömfestés is lehetséges. Melyik nő ne szeretné, hogy ápolt és szép körmei legyenek, ameddig csak lehetséges? A manikűrzselék a szépségipar csúcstermékei, mivel biztosítják a körmök szilárdságát és tartósságát. Segítségükkel körömhosszabbítások készíthetők, így elegáns és nőies manikűrök érhetőek el. A Marilynél különféle típusú manikűrzseléket találhat, köztük az Acrylgeleket is.

Az Acrylgel zselék innovatív formulájával ötvözik az UV-zselék előnyeit az akril erejével. Ezenkívül minden manikűrös szakember számára nagyon könnyen használható. A gélt poligélként vagy akrilgélként is ismerik. Az Acrylgel zselék ideális termékek 1-3 mm-es hosszabbítás készítéséhez sablon használata nélkül, de különféle problémák kijavítására is, például letört körömsarok kialakítására. Az Acrylgel termékcsalád egyik előnye, hogy az építés során nincs szükség monomer használatára – a folyadékra, amellyel az akrilpor keverék keletkezik, és amelynek szúrós illata van. További információkért és rendelésért nézzen be a marilynails.hu-ra.