Válaszd az Up2You Nyelviskola arab nyelvoktatását!

Az Up2You Nyelviskolában biztos lehetsz benne, hogy a nyelvtanár a te érdekeid nézi és nem csupán az a célja, hogy megtanuld a nyelvet, hanem arra is törekszik, hogy a kultúrába is belekóstolhass. Ha szeretnél arabul tanulni, akkor érdemes az Up2You Nyelviskolát választani!

Arab nyelvoktatás mindazoknak ajánlott, akik szeretnék megismerni a misztikus Közel-Keleti világban beszélt nyelvet. Akár a munkád kapcsán szeretnél arabul tanulni, akár csak lelkes érdeklődő vagy, egy igazán különleges nyelvvel és kultúrával ismerkedhetsz meg, ha arabul tanulsz. Ha fordítóként vagy tolmácsként szeretnél dolgozni a jövőben, akkor mindenképp érdemes arabul fektetni, hiszen arab fordítóként vagy tolmácsként jóval többet kéretsz el a munkáért, mint egy populárisabb nyelv esetében. A régészek és újságírók, továbbá az ipari befektetések, üzleti élet és külföldi hírszerzés terén dolgozók esetében is igazán hasznos az arab nyelvtudás. Ráadásul az arab a világ ötödik leggyakrabban beszélt nyelve, ennek megfelelően több, mint háromszáz millió ember anyanyelve. Ezenkívül húsz ország hivatalos nyelve.

Az Up2You Nyelviskola esetében lehetőséged van részt venni egy hatvan perces, ingyenes szintfelmérésen, valamint igényfelmérésen, melynek keretein belül az arab tanár megismer téged és céljaid. A céljaid ismeretében elkészül a személyre szóló Nyelvi Edzésterved, amely nagy segítséget jelent, hogy elérd a célod. A tanulás során nagyon sok a nyelviskola által kifejlesztett tananyagot kapsz, amelyek nem csak a tanulásban segítenek, hanem a motivációt is fenntartják. Havonta lehetőséged van egy tanári konzultáción megbeszélni arabtanároddal kérdéseidet és konzultálni vele. Ha szeretnél bővebben tájékozni, akkor látogass el az up2you.hu weboldalra!