Válassza a Presto XS-t, ha karcsú nyílászáróra van szüksége!

Nyílászáró választás esetén a többség általában a vastagabb típusokat preferálja, mivel úgy gondolják, hogy ami vastagabb, az biztosan jobban is szigetel. Ez a megállapítás jellemzően igaz, abban az esetben, ha minőségi termékről van szó, azonban némely esetben a karcsú nyílászáró az ideális. Ha Önnek is ilyen típusra van szüksége, akkor érdemes megismerni a Presto XS modellt!

A Presto XS modellről ezen a linken tudhat meg bővebb információkat! Az elmúlt évtizedekben kulcskérdéssé vált a nyílászárók vastagsága. A vastag profilokat jellemzően jobban preferálják az emberek, mivel jobb hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Egykor legalábbis ez volt a helyzet, azonban ma már közel sem ennyire egyértelmű a helyzet. Ma már sokkal inkább a nyílászáró minőségét kell nézni, mintsem a vastagságát. Az ablak vagy ajtó hőszigetelő képességét, vagyis szaknyelven a hőátbocsátási tényezőjét az úgy nevezett u érték mutatja meg. Nem minden esetben a szigetelés a fontos, főleg, ha beltéri kialakításról van szó. Ilyen esetekben gyakran jelenik meg az igény egy praktikus, ugyanakkor esztétikus szerkezetre, ami egyben biztonságos is!

Szerencsére ma már a piacon léteznek kifejezetten stabil, átfogó megoldások a válaszfalak, ajtók, illetve a piacon elérhető legkarcsúbb kialakítású profilokkal rendelkező üvegek elkészítéséhez. A Presto XS is ilyen, melynek esetében az XS jelölés igen csak árulkodó. A Presto XS egykamrás, keskeny profilú, hőszigetelő acélrendszer. Ez a rendszer ötven milliméteres beépítési mélységű belső szerkezeteknél alkalmazható. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a Presto XS nyílászárókról vagy szeretné megvásárolni, akkor látogasson el a petro-nyilaszaro.hu webáruházba, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!