Vakondriasztó gyepműtrágya vakond ellen!

A vakondok nem vakok, de színvakok és nagyon rosszul látnak. Csak fényt és mozgást látnak. Az orruk hegyén mozgás- illetve illatérzékelő van, hogy megtalálják a zsákmányt és más vakondokat.

Vakond ellen legjobb a vakondriasztós gyepműtrágya, amivel egyszer s mindenkorra eltávolíthatja a kertjéből a vakondokat, akik képesek napok leforgása alatt az egész udvart feltúrni. A vakondok földi lakhelyű húsevők, akik inkább rovarokat fogyasztanak a kerti növények helyett. A földalatti alagutak azonban tönkre tehetik a kertet és a gyepet, és más rágcsálók számára is könnyen hozzáférhetővé teszik a növényeket. Ha jelentős vakond inváziója van, ez problémát okozhat. A vakondokat általában ott találják meg, ahol a talaj gazdag szerves anyagban. Szokatlanul nagy számban való jelenlétüket a talaj kártevőinek magas állománya okozhatja. Ezért figyelmeztetésként szolgál, hogy nincs minden rendben a talaj életével. Ha egyszer s mindenkorra meg akar szabadulni a vakondokról és a vakondtúrásoktól a kertjében, akkor megéri kipróbálni vakondriasztós műtrágyánkat.

A FLORIA márkájú gyep-műtrágya vakondriasztó hatású. Speciális hatásának köszönhetően egy hónapig elegendő védelmet nyújt a vakondok távol tartása érdekében, a zeolit tartalom pedig segíti a talaj szellőzését és a tápanyagok megkötését. Mindenképpen szüksége van FLORIA LAWN GUARD gyep műtrágyára, ha azt akarja, hogy a gyep szép legyen, és mentes legyen vakondtúrásoktól. Rendszeres használatával mindezt elérheti! Amennyiben többet tudna meg róla nem kell mást tennie, mint fellátogatni weboldalunkat az elriasztok.hu-t és itt mindent részletet és információt megtudhat majd a teljes vakondriasztó kínálattal együtt. Weboldalunkon megtalálhatja elérhetőségeinket is, ha esetleg felvenné velünk a kapcsolatot.