Töltsön el egy csodálatos hétvégét Noszvajon

Mindenkinek kijár a pihenés és nincs is jobb annál, amikor végre kikapcsolódhatunk kicsit,  elszakadhatunk a hétköznapok világától és egy számunkra fontos személlyel tölthetünk el néhány napot egy csodálatos helyen.

Lombházak először Magyarországon, Noszvajon. Mindenki számára ismerős lehet az érzés, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak a pihenésre. A város zaját magunk mögött hagyva, a nyüzsgéstől távol egy gyönyörű környezetben Noszvajon várnak minket az egyedi tervezésű lombházak. Ezeket a házakat két személy részére tervezték, ideális párok számára. A lombházak felszereltsége egy 4 csillagos szállodáéval egyenlő, lakosztály méretben. A tervezés során az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy különleges élményt nyújtson minden vendégnek az itt eltöltött néhány nap. A házak berendezése minden igényt kielégít, ezért nem kell aggódni semmiért, csupán élvezni az itt eltöltött időt.

A házakban minibár, minikonyha, fürdőszoba, külön wc, nagy sebességű wifi, nagy képernyős FULL HD TV, terasz, kényelmes jakuzzi és egy közös használatú szauna is helyet kapott, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a síkfőkúti tavakra. Kinti programokban sincs hiány, elmehetünk erdei túrára, melyhez térképet és útbaigazítást biztosítanak, lovagolhatunk a faluban, megnézhetjük a De La Motte kastélyt, a barlanglakásokat, pincesorokat, és étkezhetünk a közelben található színvonalas éttermekben. Minden vendég számára díjmentesen kerékpár áll a rendelkezésre. A szolgáltatások része, hogy minden reggel a hídon levő Breakfast box-ban reggeli várja a vendégeket. A www.treehouses.hu weboldalon a foglalás gombra kattintva megjelenik egy naptár, ahol láthatjuk, hogy mikor vannak szabad helyek, és mindössze néhány perc alatt Ön is foglalhat szállást. Ha bármilyen kérdése lenne és bővebb információkat szeretne megtudni, akkor hívja a +3620618900-ás telefonszámot, vagy írjon emailt az info@treehouses.hu e-mail címre.