Rétegragasztott gerenda egyedi fatermék

A Gulyás-Fa Kft. csakis a legminőségibb és legkiválóbb faanyag mellett kötelezte el magát, mellyel biztosítja partneri számára a megbízhatóságot és a hosszú távú együttműködést. Fejlett logisztikai rendszerünk segítségével fatermékeink az ország egész területén elérhetőek, számos fateleppel állunk partneri kapcsolatban.

Hívjon minket és kérje árajánlatunkat akár  nagy, akár kismennyiségű faanyagról van szó! Fatelepünkön kapható termékeink körül kiemelt helyet tölt be a bútorminőségű faanyaggal burkolt ragasztott fagerendáink, melyet 2003-óta gyárt cégünk, és szállít be az ország számos fatelepére faanyagot.  A rétegragasztott gerenda gyártása során is a tartósságra és a minőségre törekedünk, ennek köszönhetően született meg ez az egyedi fatermék. Hosszát bármekkorára elő tudjuk állítani, tartása pedig sokkal erősebb mint a hagyományos fagerendáké. A speciális ragasztónak köszönhetően nem csavarodik, vetemedik,  nem reped és nem korhad mely által a ragasztott fagerenda dupla olyan hosszú élettartammal bír mint a hagyományos gerenda.

A rétegragasztott gerenda a könnyűszerkezetes épületek legfőbb alapanyaga tökéletesen alkalmas tartószerkezetek, vázak megépítésére. De nemcsak funkcionálisan előnyös, nagyon esztétikus faanyag is. Tegyen próbált ezzel a kiváló minőségű ragasztott gerendával és nem fogja megbánni! Cégünk rétegragasztott gerendát gyárt és szállít az ország bármely pontjára! Ragasztott gerenda gyártás Budapest és Szeged. A rétegragasztott gerenda gyártása és szállítása mellett vállalunk építészeti kivitelezést. Mára számos jelentős épületet megépítésében segíthettünk mint például az Esztergomi bazilika felújítása, és a veszprémi dombi kilátó. Az anyag egyedi tulajdonságainak köszönhetően tökéletesen alkalmas csarnokok , uszodák megépítésére. Jöjjön el fatelepünkre és győződjön meg fűrészáruink nagyszerűségében!