Tehénistálló elérhető mindenki számára online

A házi tehén olyan tehén, amelyet azért tartanak, hogy tejet biztosítson az otthoni konyhának. Ez különbözteti meg őket a tejelő tehenektől, amelyeket kereskedelmi céllal tenyésztenek. Trágyát is adhatnak kerti műtrágyaként, tehát utódaik húsforrásai is lehetnek.

Tehénistálló elérhető mindenki számára a gravetti.hu weboldalon, tehát mindenképpen nézzen be hozzánk ha ön is szeretne tehénállományának egy megbízható és magas minőségű istállót. A házi teheneket általában vidéki helyeken használják, anélkül, hogy kényelmesen hozzáférnének a kereskedelmi tejtermékekhez. Háztartási önellátásra, illetve biogazdálkodásból származó élelmiszerek előnyben részesítésére is tarthatók. Gondolkozott már azon, hogy házitehene legyen, de nem tudja, hol kezdje? Korlátlan mennyiségű nyers tejről, trágyáról és marhahúsról álmodozik, hogy kiegészítse gazdaságait? Vagy talán soha nem is gondolt rá? Ezért gondoljuk, hogy szüksége van egy házitehénre az istállóban. Az élelmiszerbiztonsági előírások miatt az üzletben árusított minden tejet pasztőrözni kell, ami azt jelenti, hogy egy bizonyos hőmérsékletre, meghatározott ideig melegítik, hogy elpusztítsák a tejben lévő baktériumokat. Mind anekdotikus bizonyítékok, mind korlátozott számú publikált tudományos tanulmány bizonyítja a nyers tej táplálkozási előnyeit a pasztőrözött tejhez képest.

Tény, hogy a pasztőrözés során a vitamin-, enzim- és probiotikus baktériumtartalom mind elpusztul, a homogenizálás pedig tovább rontja a fehérjék és zsírok szerkezetét. Sokan szívesen innának nyerstejet, de nem tudják megvenni. Azzal, hogy tehenet szerez, hozzáférést biztosít a nyerstej táplálkozási előnyeihez, és szabályozza a körülményeket, így tudja, hogy biztonságosan fogyasztható. A sajt, vaj, joghurt és fagylalt készítésére is marad bőven tej ha otthon tenyészt teheneket. Amennyiben többet tudna meg és tehénistállót venne, nézzen be a gravetti.hu-ra.