Távirányítós fűnyíró kínálat online!

A robotfűnyírók a robotporszívókhoz hasonlítanak.  Minden fűnyíró akkumulátorral működő motort használ vágókésekkel, váltóáramú bázisállomással, kerületi vezetékkel és érzékelőkkel, amelyek megakadályozzák, hogy elkalandozzanak az ingatlanról vagy az utcára.

Távirányítós fűnyíró kínálat várja a penda.hu weboldalon, tehát látogasson el ide még ma és válogasson a jobbnál jobb fűnyírók között. Ha a kerületi vezeték egyik végét a bázisállomáson lévő terminálhoz csatlakoztatjuk, a vezetéket a pázsit széle mentén fektethetjük le, és a sátorveréshez hasonló karók segítségével tartják a helyén. Az alap nem csak a fűnyírót tölti, hanem elektromos töltéssel látja el a vezetéket. A fűnyíró érzékelői a feltöltött vezeték segítségével vezetik a fűnyírót a határokon, és visszatérnek a bázishoz, amikor a füvet nyírják, vagy ha az akkumulátort újra kell tölteni.

Ha már az akkumulátorról beszélünk, a fűnyírók újratölthető akkumulátorcsomagot használnak (általában lítium-ion), amely akár 30 percet is kibír egy belépő szintű, kis pázsitra tervezett modelleknél, és akár négy órát egy csúcskategóriás fűnyírónál, ha nagyobb ingatlanokat kéne kezelni. A fűnyíró méretétől és az akkumulátor kapacitásától függően a töltési idő 30 perctől két óráig terjedhet. A programozás általában egy fedélzeti vezérlőpanel segítségével történik, amelyen be- és kikapcsoló gombok találhatók, valamint menük a szezonális időzítők beállításához, a vágási idők ütemezéséhez, a zónák létrehozásához, az élvágási beállítások konfigurálásához, a diagnosztika futtatásához és a vágási előzmények megtekintéséhez. Szinte minden robotfűnyíró nagyon csendes, és az 55 dB és 60 dB közötti tartományban működik, de van néhány olyan modell, amely akár 75 dB hangot is kiad. A halkabb fűnyírókat éjszaka is működtetheti (néhányon fényszóró is van), de a hangosabb modelleket valószínűleg csak nappal érdemes futtatni. További részletekért és rendelésért nézzen be a penda.hu-ra.