Találkozzon kedvenceivel a www.dumaszinhaz.hu-n is!

Találkozott Ön már a kedvenc humoristájával? Még nem? És szeretne? Tudta Ön, hogy a Dumaszínházban folyamatosan változatos programmal várják Önöket az ország legjobb humoristái? Ha Önt is érdekli, hogy mikor melyik kedvencével találkozhat, akkor mindenképpen látogasson el a Dumaszínház weboldalára, és ismerkedjen meg a kínálatunkkal, amelyben minden bizonnyal meg fogja találni azt az estet, amelyre Ön is kíváncsi lesz.

A www.dumaszinhaz.hu weboldalon Ön is megismerkedhet az olyan humoristák estjeivel, mint Kovács András Péter, Kiss Ádám, Beliczai Balázs, Benk Dénes, Hadházi László, Bellus István, Aranyosi Péter, Galla Miklós, Kőhalmi Zoltán és még sokan mások. Olyan esteket is találhat nálunk, amelyeken egyszerre akár több kedvencével is találkozhat. Így aztán a humorfaktor valóban maximális lehet. Sőt, mindegyik előadás többször is megtekinthető, így garantált, hogy a kiválasztott műsorra is talál majd olyan időpontot, amelyik Önnek is megfelel majd. De persze arra is van lehetőség nálunk, hogy elhívja fellépőnek az egyik rendezvényére az egyik humoristánkat. Egy ilyen fellépővel pedig garantált, hogy sikert fog aratni az Ön által szervezett program, hiszen nevetni mindenki szeret. És semmi sem hozza össze olyan jól az embereket, mintha közösen hahotázhatnak a nagyszerűbbnél nagyszerűbb vicceken.

Amennyiben tehát jól szeretné érezni magát, és nagyokat szeretne nevetni kedvenc humoristája poénjain, vagy esetleg egy rendezvényre venné igénybe valamelyik kiválóság szolgáltatásait, akkor mihamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot. Kínálatunkat megtekintheti weboldalon, a www.dumaszinhaz.hu-n, ahol akár azonnal jegyet is válthat magának. Jegyet foglalhat továbbá a +36 30 680 5263-as és a +36 (1) 788-7260-as telefonszámokon, illetve a jegyfoglalas@dumaszinhaz.hu e-mail címen is. Ha fellépőt rendelne, keressen minket a +36 (1) 219-5337-es telefonszámon, vagy a rendezveny@dumaszinhaz.hu e-mail címre!