Minőségi honlapkészítés WordPress segítségével

A Pixelhuszár vezetője, Mészáros Barna már 10 éve foglalkozik honlapszerkesztéssel, és már több mint 150 weboldalt készített a legnagyobb cégeknek, amelyeknek évente több mint 2 millió látogatójuk van. Ez nem is csoda, hiszen Magyarországon több millió ember használja rendszeresen az internetet. A legkönnyebben weboldalt szerkeszteni a WordPress segítségével lehet, amely a leggyorsabb módja annak, hogy egy letisztult weboldalt kapjunk.

WordPress honlapkészítés kedvező áron igényelhető a pixelhuszar.hu weboldalon. A WordPress egy nyílt forrású keretrendszer, amellyel weboldalakat lehet szerkeszteni. A WordPress lehetővé teszi, hogy ne a nulláról kezdjük a weboldal készítést, hanem már készen van az alap váz, amivel már lehet dolgozni. Ezután kialakítjuk és összeállítjuk a weboldalra szánt képeket, szövegeket illetve grafikákat, majd végül elvégezzük a keresőoptimalizálást is. A keresőoptimalizálással a készített weboldalra tudjuk irányítani azokat az internetezőket, akiket érdekel az adott weboldal témája.

Ha WordPresszel csinál weboldalt, akkor biztos lehet benne, hogy az hamarabb készen lesz, mintha rábízná egy programozóra, aki az elejétől kéne, kezdje a munkát. A WordPress egy rendkívül felhasználóbarát felület, tehát ha ismeri a Word-öt, akkor már könnyen megvalósítható a képek és szövegek feltöltése is a weboldalra. Válassza tehát a Pixelhuszárt, ha egy megbízható, letisztult és átlátható weboldalt szeretne! Amennyiben többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról és cégünkről, érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat a pixelhuszar.hu-t. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran barátságos ügyfélszolgálatunkhoz a barna@pixelhuszar.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 506 1125 telefonszámot.