Szabadulós játékok kedvező áron

A szabadulós játékok kicsiknek és nagyoknak egyaránt hatalmas élmény lehet, ezért érdemes ellátogatni az exittheroom.hu-ra további részletekért.

Szabadulós játékok elérhetőek az exittheroom.hu weboldalon tehát ha ön is csapatépítő játékot keres, akkor itt a helye nálunk, hiszen jobbnál jobb szabadulós játékok között válogathat majd. Ha szereti használni a logikáját és szeretne aktív csapatépítésben részesülni, akkor válassza valamelyik szabadulós játékunkat, és biztosan nem fogja megbánni. A szabadulószobákba magával hozhatja majd kollégáit is, hiszen ezek a kijutós játékok tökéletesen megfelelnek egy csapatépítőként ha úgy érzi erre lenne szüksége. Ezek a játékok igazából megfelelnek egy interaktív társasjátéknak, ahol a siker kulcsa csakis abban rejlik, hogy a csapat mennyire tud együttműködni. Ha ön is kedveli a logikai feladatokat és szeretné használni az agyát, akkor nem fogja megbánni, ha kipróbál egy szabadulószobát, hiszen felejthetetlen élményekkel gazdagodik majd.

Bomb – az online szabadulós játékok egyike

Az online szabadulós játékok hatalmas élményben részesítenek mindenkit, ezért ha ön is szórakozásra, kikapcsolódásra vágyik, akkor keresse fel bátran az exittheroom.hu weboldalt, hiszen itt mindent megtudhat majd a különböző szabaduló szobákról és az árakat is megtekintheti majd. A Bomb szabadulószobában az a  feladat, hogy meg kell állítani egy bomba felrobbanását, és 60 perc áll majd a rendelkezésére ehhez, tehát nagyon kell majd sietni a játékban. A hidegháború alatt egy renegát ügynök kezébe egy atomfegyver került, és azt tervezi, hogy a bomba segítségével kirobbantja majd a 3. világháborút. Egy bunkerban meg is építette főhadiszállását, és a piros gombot, amivel a bomba felrobban bármikor megnyomhatja, tehát vigyázzon ki ne fusson az időből.