Spanyol magántanár Budapest vonzáskörzetében!

Ha úgy érzi itt az ideje spanyolt tanulni, mindent elmondhat nekünk e-mailben vagy az első magánóra során. Kérései alapján egy egyedi tanulmányi programot hozunk létre, ügyelve arra, hogy megtanítsuk Önnek azt, amit meg kell tanulnia.

Spanyol magántanár Budapest környékén elérhető az espadia.hu weboldalon tehát ne habozzon, keressen fel minket bátran, hiszen hasznos magánórákat vehet Zsebeházi Dia magántanártól, aki kedvező áron vállal magánórákat mindenkinek, aki el szeretné sajátítani a spanyol nyelvet. A magán spanyol órákat teljes mértékben az Ön igényei, érdekei és korábbi nyelvismerete alapján alakítottuk ki. Ha egy adott területen küzd, akkor több időt töltünk el ezekkel a témákkal, és segítünk a saját tempójában előrehaladni. Ennek eredményeként sokkal gyorsabban érheti el azt a célt, amit kitűzött maga elé. Az ütemtervünk rugalmas, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy megtervezze saját óráit az Ön számára legmegfelelőbb időben és napon. Kiválaszthatja, hogy hány órát szeretne venni hetente.

Ismerje meg a komplex szöveg fő gondolatait mind a konkrét, mind az elvont témákban, ideértve a szakterületek műszaki szakkifejezéseit is. Elsajátíthat egy  olyan mértékű folyékonyságot és spontaneitást, amely lehetővé teszi az anyanyelvűekkel folytatott rendszeres interakciót, egy fordító igénybevétele nélkül. Világos, részletes szövegeket tanulunk majd számos témáról, és elmagyarázunk egy aktuális kérdést, megadva a különféle lehetőségek előnyeit és hátrányait. Amennyiben többet szeretne megtudni Zsebeházi Dia magántanárról és a magánórák menetéről, nem kell messzire mennie, keresse fel az espadia.hu weboldalt és itt minden információt megtalál az órákról, az árakról ha pedig kérdései lennének felteheti ezeket a miprofesora@freemail.hu e-mail címen.