Schleich játékok beszerzése online

A Schlecht termékeket eredetileg 1935-ben alapították. Története során karakterek és egyéb játékok széles skáláját fedte le. Eredetileg a termékcsalád képregény karakterekkel kezdődött. Később sokféle haszonállatra és vadon élő figurára változott. Az elmúlt néhány évben elkezdték beépíteni a lovagok, manók, valamint a legújabb képregény- és karakterhősök variációit.

Schleich játékok rendelhetőek a jatektenger.hu weboldalon, tehát keressen fel minket bátran és megtekintheti teljes Schlecht játék készletünket a legjobb árakkal. A lávasárkány a láva világának ura. Aki betör a területére, figyelmeztetés nélkül érzi tüskés farkát! A gyors ütemű üldözések nem jelentenek számára problémát: nagy, erős szárnyai fürge vadásszá teszik őt egy nyíl gyorsaságával! Rendkívül forró tüzes leheletével akár köveket is képes megolvasztani! A Schleich dinoszauruszok bariononyxának hosszú, keskeny és lapos feje hasonló a krokodiléhoz, így különösen izgalmas őskori hüllő. Úgy gondolják, hogy ez a dinoszaurusz elsősorban a vízben vadászott, és tökéletesen formált ormányát a vízbe merítheti, hogy halat fogjon. Szokatlanul nagy és nehéz horog alakú hüvelykujjkarmai is voltak, hogy megragadják a zsákmányt.

Aki belép a jégvilágba, vigyázzon jobban – a hófarkas biztosan várakozni fog valahol! Fehér bundájával a heves farkas szinte láthatatlanul mozoghat a hóban, majd a megfelelő pillanatban lesi az ellenfeleket! Sasszemén semmi sem megy át, és finom szaglása révén a leghalványabb nyomot is megérzi.  A Schleich Eldrador lények árnyéka sötét fantomként járkál a dzsungel aljnövényzetében. Sötétfekete kabátja lehetővé teszi, hogy láthatatlanul mozogjon az árnyékban, hogy lássa ellenségeit. Ha egy betolakodó túl közel kerül, kiugrik a takarásából, hogy meglepje ellenfelét, és borotvaéles karmaival megtámadja őket. Amennyiben megrendelné ezeket a játékokat nézzen be a jatektenger.hu-ra.