Axn tv műsorújság az interneten

A Lincoln Rhyme egy amerikai bűnügyi drámasorozat, amelyet az NBC-n mutattak be a 2019–2020 -as televíziós szezon keretében, 2020. január 10 -én, és 2020. március 13-ig tartott. A sorozat az 1997-es regényen alapul amelyet Jeffery Deaver alkotott. 2020 júniusában a sorozatot egy évad után törölték. Az Axn-en még ma is nézhetők az epizódok.

Axn műsor megtekinthető teljes egészében a musor.tv weboldalon, tehát látogasson el hozzánk ha ön is többet tudna meg a lincoln rhyme-ról vagy más sorozatokról. A sorozat Amelia Sachs, NYPD tisztet követi, aki Lincoln Rhyme fogyatékkal élő igazságügyi szakértővel és csapatával együttműködve megoldja az ügyeket a legendás sorozatgyilkos, a Csontgyűjtő üldözése érdekében. Járőrözés közben Amelia Sachs, a NYPD tisztje a hírhedt Csontgyűjtő által elhagyott áldozatra bukkan, amire Lincoln Rhyme, egy nyugdíjas nyomozó figyelmét hívja fel, aki nyaktól lefelé megbénult, miközben három évvel ezelőtt megpróbálta elkapni. Lincoln volt élettársa Sellitto behozza őt, hogy konzultáljon az ügyben, és Lincoln ragaszkodik ahhoz, hogy Amelia viseljen egy speciális berendezést, amely lehetővé teszi számára, hogy kommunikáljon és lásson mindent, miközben meghallgatja őt. A második áldozatot csak másodpercekkel a halál előtt mentik meg, és Amelia megérzése vezeti a csapatot, majd kiderül, hogy a gyilkos nem az igazi Csontgyűjtő-csupán egy másoló, aki ugyanazt a dicsőséget akarja, mint az eredeti.

A hamis Gyűjtő elrabolja Amelia húgát, Rachelt, és csapdába ejti, hogy megfulladjon, mielőtt öngyilkos lett volna. Lincoln felismerései alapján határozza meg a csapda helyét, és Rachel megmenekül. Ezt követően Lincoln üzletet köt, hogy visszatérjen az NYPD-hez, mint civil tanácsadó, Amelia az összekötője. Az igazi Csontgyűjtő, tisztában van a másoló létezésével és “ajándékot” készít, amelyet elküld Lincolnnak. Amennyiben még ennél is többet tudna meg a sorozatról és megtekintené a kezdési időpontokat látogassa fel a musor.tv-t.