Részletes tájékoztató az intimlézer kezelések folyamatáról

Ha intimlézer kezelést szeretne igényelni, akkor jó helyen jár nálunk, hiszen kezelőorvosaink kedvező áron elvégzik azt. Intimlézer kezelésekre gyakran szükség lehet, ezért forduljon hozzánk bizalommal.

Részletes tájékoztató az intimlézer kezelések folyamatáról megtekinthető a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon tehát nézzen be hozzánk ha erről mindent meg szeretne tudni, hiszen weboldalunkon hasznos információkkal gazdagodhat majd. Az első kezelést mindig egy konzultáció előzi meg, amelynek során az orvos megvizsgálja, hogy a beteg alkalmas-e a kezelésre, elmagyarázza, hogy milyen eredmények várhatók, és információt nyújt a tényezők kizárásáról és az ellenjavallatokról. A konzultáció során nőgyógyászati vizsgálatot is végeznek, amely taktikai feltárást és ultrahangvizsgálatot tartalmaz. Weboldalunkra kattintva mindent megtudhat erről a beavatkozásról, ráadásul szövegeinket magyar illetve angol nyelven is elolvashatja majd.

Ekkor egy citológiai mintát kell venni, ha a betegnek nincs eredménye az elmúlt hat hónapban. A konzultáció során az orvos megadja az összes információt az intim lézerkezelésről. Ha bármilyen kérdés felmerül később, a betegkoordinátorunk személyesen vagy telefonon segíthet. Amennyiben többet tudna meg erről, mindenképpen látogassa fel weboldalunkat a belvarosiorvosicentrum.hu-t ahol részletes leírást írhat ezekről a nagyon hasznos kezelésekről. Elérhetőségeinket is megtalálhatja weboldalunkon, illetve kitölthet egy űrlapot is nevének, e-mail címének, telefonszámának és üzenetének megadásával, csapatunk pedig igyekszünk mindenkinek mihamarabbi választ adni. Weboldalunkon természetesen más beavatkozásokról, beetgségekről is olvashat majd, valamint többet tudhat meg kezelőorvosainkról is.