Profi etikus hacker verhetetlen áron!

Az etikus hackelés az alkalmazás, a rendszer vagy a szervezet infrastruktúrájának sebezhetőségeinek észlelésére és a rendszerbiztonság megkerülésére irányuló engedélyezett gyakorlat, amely lehetővé teszi a hálózaton belüli lehetséges adatsértések és fenyegetések azonosítását.

Etikus hacker az obexconsulting.hu weboldalon várja, tehát megéri felkeresni minket ha önnek is ilyen jellegű szolgáltatásokra lenne szüksége. A szervezetek etikus hackereket bérelnek fel, hogy megvizsgálják rendszereik és hálózataik sebezhetőségét, és megoldásokat dolgozzanak ki az adatszivárgások megelőzésére. Tekintsük ezt a régi mondás csúcstechnológiás permutációjának: „Tolvaj kell ahhoz, hogy elkapjunk egy tolvajt”. Az etikus hackereknek be kell tartaniuk bizonyos irányelveket, hogy legálisan hajthassák ezt végre. Egy jó hacker ismeri felelősségét, és betartja az összes etikai irányelvet. Íme az etikus hacker legfontosabb szabályai: Az etikus hackernek engedélyt kell kérnie a rendszert birtokló szervezettől. A hackereknek teljes jóváhagyást kell szerezniük, mielőtt bármilyen biztonsági értékelést végeznének a rendszeren vagy a hálózaton.

Jelentik a rendszerben vagy hálózatban talált biztonsági réseket és sebezhetőségeket. Felfedezéseiket bizalmasan tartják. Mivel céljuk a rendszer vagy a hálózat biztonsága, az etikus hackereknek el kell fogadniuk és be kell tartaniuk a titoktartási megállapodásukat. Törölniük a feltörés összes nyomát, miután ellenőrizték, hogy a rendszerben nem található-e sebezhetőség. Meg kell továbbá akadályozniuk a rosszindulatú hackerek bejutását a rendszerbe az azonosított kiskapukon keresztül. Amennyiben több részletet olvasna erről, nézzen be bátran az obexconsulting.hu weboldalra.