Pottery cool gyertyatartó agyagozó szett, mellyel sok gyönyörű alkotást készíthetünk

Ma már számtalan fajta játékot kaphatunk, ám a legjobb ha arra is oda figyelünk, hogy olyanokkal is foglalkozzanak a gyermekink, melyek jótékonyan és fejlesztően hatnak rájuk. Pont ilyen a következő játék is, melyet beszeretnénk mutatni.

Pottery cool gyertyatartó agyagozó szett már 6 éves kortól használhat. Legfőképpen azok számára ajánljuk, akik szeretik az ügyességi feladatokat, és szeretnek kézimunkázni. Ezzel a szettel egy igazán kreatív játékot adhatunk a gyermekünknek, akinek egy kiváló szórakozási lehetőséget biztosítunk. Az mellett, hogy igazán jó időtöltés és a gyerekek kreativitását is fejleszti, az elkészült tárgyakkal a szobánkat is ékesíthetjük. A szettben minden megtalálható, ahhoz, hogy szabadrájára engedjük a fantáziánkat és kedvünkre alkossunk. A csomag tartalmazz 3 darab formázó korongot, 1 műanyag formát, 1 szilikon formát, 1 LED fényű gyertyát, 3 darab festéket. Ezekkel a kellékekkel csodás dolgokat készíthetünk, melyekkel akár a szeretteinket is megajándékozhatjuk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és szeretné a gyermekét meglepi egy ilyen szettel a születésnapjára, vagy névnapjára, illetve bármilyen más alkalomra, akkor forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nálunk csakis magas minőségű termékeket talál, melyeket elérhető áron kínáljuk a kedves vásárlóink számára. A webshopunkból akár már pár kattintás által megrendelheti a legszimpatikusabb termékeket, melyeket 1-36 munkanap között kiszállítunk a megadott lakcímre. A honlapunkat a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva találja. Keressen fel bennünket a +36 70 93 33 708-as telefonszámon. Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk minden kedves vásárlónk számára!