Híres festők és festményeik

Az élményfestés egy nagyon jó kikapcsolódás mindenki számára és csapatépítőnek is megfelelő lehet, ezért akár kollégáival együtt is jelentkezhet az élményfestésre. Nálunk akár híres festők utolsó alkotásai is lefesthetőek lesznek. A festés 3 órát vesz igénybe, és ha végezett a festménnyel akkor ha szeretné, hazaviheti azt.

Híres festők képeit is elkészítheti  az élményfestés során, amelyre mindössze  egy-két kattintással jelentkezhet az alkotasutca.hu weboldalon. Ha ön is kedveli a festészetet és örömét leli a festményekben, akkor az élményfestést is szeretni fogja, csak érkezzen a kiválasztott helyszínre minél kényelmesebb ruhában, és minden más kelléket megkap majd csapatunktól, például ecsetet, festéket, kötényt és üres vásznat is. A festés során követnie kell majd az instruktor utasításait így elkészítheti akár a legismertebb festményeket is. Érkezzen a festés előtt negyed órával, és a helyszínen lesz lehetősége ismerkedni, valamint a festményt is jobban szemügyre tudja majd venni.

Híres festők utolsó alkotásai kedvező áron elkészíthetőek

Amennyiben bővebb leírást szeretne olvasni  az élményfestésről, akkor itt a helye nálunk, csak keresse fel weboldalunkat, az alkotasutca.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat majd a híres festőkről és alkotásaikról is. Ha esetleg kérdések merülnének fel az árakkal vagy a festéssel kapcsolatban, akkor forduljon bátran segítőkész ügyfélszolgálatunkhoz a +36 70 230 5949 telefonszámon és itt minden kérdése megválaszolásra kerül majd méghozzá azonnal. A festés előtt az instruktor a kiválasztott festmény hátteréről fog beszélni, azután pedig elkezdi festeni a képet egy nagyobb méretben, hogy ön követhesse azt. Önnek az lesz a feladata, hogy kövesse az instruktort, és ha festés közben elakad, akkor sem kell félni, hiszen az instruktor útmutatást ad majd.