Plasztikkártya nyomtatás csúcsminőségben

A plasztikkártya egyre népszerűbb, ugyanakkor bizonyos területeken még mindig gyerekcipőben jár. Például névjegykártyaként meglehetősen ritkán használják, pedig az ügyfelekre és üzleti partnerekre jó benyomást lehet tenni ezáltal.

Plasztikkártya nyomtatás akár nagy mennyiségben is saját elképzelése alapján! A plasztikkártya kiváló névjegykártyának, pontgyűjtőkártyának vagy az irodába személyazonosító vagy belépő kártyának. A plasztikkártya időtálló, nagy előnye, hogy teljesen személyre szabható, ugyanakkor rendelkezik a névjegykártyákra jellemző eleganciával. A kártya mindkét felületére lehet nyomtatni, valamint az is kiválasztható, hogy matt vagy fényes felületet szeretne-e. Gyakran kérdezik, hogy melyik a jobb, erre azonban nincs helyes válasz, ugyanis mindkettőnek megvan a maga előnye. A matt felület rendelkezik egyfajta elegánsabb finomabb megjelenéssel, míg a fényes felület jobb megvilágítást biztosít a grafika számára. Ha már a grafikát említjük, teljes mértékben Ön szabja meg, hogy milyen dizájnt szeretne látni a kártyáján.

A kártyán szerepelhet dombor nyomás, lehet lyukasztani vagy QR-kód, mágnescsík, aláíráscsík is lehet rajta. Csak a képzelete szabhat határt a dizájn kialakításának. Ha viszont bárhogy is tervezget, valahogy sehogy se sikerül megtervezni a dizájnt, akkor látogasson el a plasztikgyar.hu weboldalra és kérje a weboldal munkatársainak segítségét, akik megtervezik a dizájnt és akár ingyenesen át is küldik e-mailben a háromdimenziós plasztikkártya tervet. Ha pedig minél előbb szeretné kézhez kapni elkészült plasztikkártyáit, akkor az expressz gyártás a megoldás, amivel akár 24 órás vagy 3-5 munkanap után kézhez kapja plasztikkártyáit.