Overál a lehető legjobb áron!

A kertektől az építkezésekig, a kávézóktól a szabadtéri barbecue-ig az overállok újra és újra átalakultak, hogy megfeleljenek viselőik igényeinek. Bővebben ezekről weboldalunkon olvashat.

Overál rendelhető széles kínálatban, többféle színben és minden méretben a catwalker.hu weboldalra látogatva, tehát ha ön is régóta vágyik egy minőségi overálra, akkor itt a helye nálunk. A kezeslábas eredetileg haszonelvű munkaruhának indult, amelyet mezőgazdasági munkára és halászatra terveztek, de az amerikai divat, a média és a kultúra meghonosította. Az overált úgy tervezték, hogy viselője ruháján viselje, hogy megvédje őket munka közben. A modern időkben az overál a munkaruhából az alkalmi ruhába ment át, a szövetválasztásban és a dizájnban. Ez a ruhadarab az évszázadok során megváltozott, hogy tartós – mégis divatos – ruha legyen. Az „overall” kifejezés egykor sokféle ruházatot írt le, beleértve az alsóneműt és a felsőruházatot. Végül a kifejezés leszűkült a hosszúujjú vagy rövidujjú overallra és leír egy ruhadarabot, melyen a nadrág és a felső egymáshoz tartozik. A kezeslábas eredetileg farmerből vagy nehéz vászonból készült a tartósság és a működés érdekében, vagy vízálló szövetből a horgászathoz.

Az első világháborúig az overallokat főleg férfiak viselték, vagy gyerekek használták öltözetként. De miután a nőknek be kellett lépniük a munkaerőpiacra, hogy támogassák a háborús erőfeszítéseket, mindennapi ruházatukat túl veszélyesnek ítélték a gyári munkához, és szabadalmak hulláma jött létre, hogy megteremtse a nőknek szükséges munkaruhát. Minden világháború után divatosabb női overallok kerültek elő. A kezeslábas praktikus dizájnját úgy alakították ki, hogy magába foglalja a kedves nyakkivágásokat, a derékfűző funkciókat, a finom zsebeket és a divatos lábszár stílusokat, amelyek jobban megfelelnek a divatnak, mint a funkciónak. Amennyiben ön is divatos overállt keres nézzen be a catwalker.hu-ra.