ÖSD nyelvvizsga felkészítő jó áron elérhető

A német nyelvtudás ma már elengedhetetlen feltétele a tartózkodási, állampolgári, munkahelyi és tanulmányi célokra. Ehhez azonban érdemes egy nyelvvizsgát is leadnia, hogy garantált legyen a tudása.

Az ÖSD nyelvvizsga, németül Österreichische Sprachdiplom Deutsch egy hivatalosan is elismert nyelvi diploma, amely lehetővé teszi a tanulmányokat vagy az ausztriai tartózkodást. A német mint idegen vagy második nyelv szigorú tesztelési rendszere a Közös Európai Nyelvi Referenciakereten (CEFR) alapul és kilenc nehézségi szinten kínálják azt. Az A1 alapszintű német nyelvtől a C1 felsőfokú vagy C2 üzleti német nyelvig az ÖSD teszt tökéletesen alkalmazkodik a képességeihez. A körülbelül 2,5 órás tesztet több mint 150 országban és 900 vizsgaközpontban végzik.

Egyéni felkészülés is lehetséges az ÖSD vizsgára magánoktatással, többek között a négy vizsgakészség – hallgatás, olvasás, írás és beszéd gyakorlatával. A up2you.hu intenzív egyéni oktatást biztosít felkészült oktatóval, aki jól tájékozott a vizsgakövetelményekről. Előre egyeztetett időpontban bármikor megkezdheti a felkészülést akár otthonról, de személyes oktatás keretén belül is. Melyik ÖSD nyelvvizsga felel meg az elképzeléseinek? Mielőtt a vizsga mellett döntene, érdemes felmérni a jelenlegi szintjét és megtalálni a céljainak és nyelvtudásának leginkább megfelelő felkészítési módot. Miután közösen megállapítottuk az optimális teendőket, rugalmas és hatékony egyéni oktatásban készítjük fel. Ezután gyorsan megszerzi a szükséges készségeket és háttérismereteket, amelyekre a hatékony vizsga előkészítéshez szüksége van. Forduljon hozzánk bizalommal, mert nálunk garantáltan azt kapja, amire szüksége van, számos felkészülési lehetőséggel, egyénre szabott oktatással. Bízza rá magát a profi oktatókra és lépjen túl az ÖSD nyelvvizsgán egyszerűen!