Önthető szilikon a lehető legjobb áron

Az önthető szilikon gumi egy nagy tisztaságú, kétkomponensű platinával térhálósított szilikon, amely ideálisan olyan műszaki alkatrészek gyártásához lett kifejlesztve, ahol az erő, az ellenállás és a magas minőség elengedhetetlen. Az LSR-ek viszkózus, de szivattyúzható anyagok, amelyeket többnyire folyékony fröccsöntéssel (LIM) dolgoznak fel.

Önthető szilikon vár mindenkit a szilikon-webaruhaz.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, keressen fel minket és megtalálhatja kínálatunkat. Az önthető szilikon egy kétkomponensű rendszer, ahol a hosszú polisziloxán láncok speciálisan kezelt szilícium-dioxiddal vannak megerősítve. Az A komponens platina katalizátort, a B komponens pedig metil-hidrogén-sziloxánt tartalmaz térhálósítóként és alkoholgátlóként. A folyékony szilikongumi (LSR) és a nagy konzisztenciájú gumi (HCR) közötti elsődleges különbség az LSR anyagok „folyékony” természete között. Míg a HCR peroxidos vagy platinás keményítési eljárást is alkalmazhat, az LSR csak adalékos kikeményítést alkalmaz platinával. Az anyag hőre keményedő jellegéből adódóan a folyékony szilikongumi fröccsentés speciális kezelést igényel, például intenzív elosztó keverést, miközben az anyagot alacsony hőmérsékleten tartják, mielőtt a felmelegített üregbe tolják és vulkanizálják.

Alkalmazástól vagy ipari felhasználástól függően az LSR számos előnnyel rendelkezik. Először is, nagymértékben biokompatibilis, ami azt jelenti, hogy használható olyan alkatrészekhez, amelyek emberrel érintkeznek, olyan alkalmazásokhoz, mint például szervrészek vagy protézisek. Másodszor, nagyon tartós, ezért hosszú távú stabilitást és vegyszerállóságot biztosít. Amennyiben többet tudna meg kattintson a szilikon-webaruhaz.hu weboldalra.