Interjú Klie Ferenccel

Volt vízilabdázó, egykori csapatkapitány és jelenleg a Senso-Media Zrt kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgatója. Mindezek igazak Klie Ferencre, aki tagadhatatlanul egy sikeres ember, aki sikereit kitartásának, maximalizmusának és akaratának köszönhető. A Pólus Communications ezúttal vele készített egy igazán érdekes interjút.

Klie Ferenc jelenleg az üzleti életben tevékenykedik, azonban a sportkedvelők számára is ismerős lehet a neve. Egy volt sportolóval mindig igazán érdekes az interjú, hiszen a sportban való kitartást jellemzően az élet egyéb területein is kamatoztatni tudja. Ez pontosan igaz Klie Ferencre is, aki az interjú során bevallotta, hogy mindig az utolsó játékos volt, sosem kapott sapkát. Ő azonban nem nyugodott bele ebbe és keményen küzdött annak érdekében, hogy egyre jobbá váljon. A kemény munka és kitartás meghozta eredményét, hiszen a csapat oszlopos tagjává vált. Közben egyetemre is járt, ahol közgazdászként végzett. Elmondása szerint érezte, hogy pusztán a sportból nem fog tudni megélni, ezért fontosnak tartotta, hogy egy civil szakmája is legyen. A sportban már kamatoztatott kitartását és akaraterejét Klein Ferenc az üzleti életben is alkalmazta, így folyamatosan menetelt felfelé a ranglétrán.

Na, de pusztán a kitartásnak köszönhető ez a siker? Részben igen, azonban tagadhatatlan, hogy egyéb tényezők is hozzájárulnak ehhez. Klein Ferenc képes teljes mértékben a céljára fókuszálni és minden zavaró tényezőt kiiktatni. Feladatait tekintve maximalista, azonban ő úgy véli, hogy ez nem feltétlenül a sportból eredeztethető, hanem sokkal inkább családjából. Édesanyja is maximalista volt, aki olyan nevelésben részesítette fiát, melynek köszönhetően Ferenc is száz százalék feletti eredményre törekszik. A teljes interjút a poluscommunications.hu weboldalon talál!