Mire kell figyelni a masszázságy kiválasztásakor?

Ha szeretnénk otthonunkba, illetve a masszázsszalonunkba egy megfelelő masszázságyat, akkor nagyon oda kell figyelnünk arra, hogy jó minőségűt szerezzünk be. A jó minőség mellett tisztában kell lennünk azzal is, hogy milyen funkciókkal bíró masszázságyat érdemes választanunk, valamint összecsukható masszázságy legyen vagy sem.

A masszázságy ár sok mindentől függhet. Így természetesen a jó minőségű anyagokból készült masszázságyak drágábbak a gyengébb minőségű társaiktól. Sokat számít az, hogy egy masszázságy hogyan van kialakítva, milyen a talpazata, a fekvőfelület milyen anyagból készült és hány fokozatban állítható. A masszázságy ár képzésekor ezeket a tulajdonságokat veszik figyelembe.

A többzónás masszázságyak általában több funkcióval rendelkeznek. Az ár a legtöbb esetben függ a zónák számától is. Egy összecsukható masszázságy két zónával kedvező áron beszerezhető, és megfelelő az otthoni masszírozáshoz, hiszen helytakarékos, összecsukva elfér a szekrény mellett vagy akár az ágy alatt is.

A funkciók kiválasztása után érdemes favázas vagy aluvázas masszázságyat beszerezni, mert ezeknek a legjobb a lábazata, több súlyt bírnak el, és hosszútávon betöltik a szerepüket. Ha könnyebb ágyat szeretnénk, akkor érdemes aluvázasat választanunk, ha nem jelent gondot az, hogy egy masszázságy nehezebb, akkor akár favázasat is vásárolhatunk. A jó minőségű masszázságyak fekvőfelülete is megfelelő anyagokból kell, hogy készüljön. Ám itt van lehetőségünk spórolni is. Ha olcsóbb ágyat szeretnénk, akkor kérhetjük olcsóbb anyagból is a masszázságy fekvő felületét. Természetesen a drágább anyagválasztás a későbbiekben meghálálja magát, hiszen sokkal később használódik el annak felülete.

Ha szeretnénk egy jó minőségű masszázságyat, akkor érdemes megnéznünk az Amasar kínálatát, mert itt többféle lehetőség közül tudunk választani. A masszázságy választékukat és áraikat megnézhetjük a weboldalukon, mely az amasar.hu címen érhető el.