Minőségi két fokozatban tisztító Wellnet hálózati víztisztító

Otthonodban is kortyolhatsz egészséges, tiszta, finom vizet, mégpedig abban az esetben, ha rendelkezel víztisztító készülékkel. Ha egy igazán hatékony víztisztító készülékre vágysz, akkor vásárolj Wellnet hálózati vízszűrőt!

Hálózati vízszűrő ajánlott mindazoknak, akik szeretnék, hogy a csapból valóban kiváló minőségű víz folyjon, mely mentes a különféle káros anyagoktól és oda nem való összetevőktől. A Wellnet többféle víztisztító berendezést forgalmaz, melyek mind kiváló minőségű termékek, amelyek minősítését az Országos Közegészségügyi Intézet végezte, a forgalmazási engedélyt pedig a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya adta ki. A Wellnet garantálja, hogy a vízszűrő berendezései két fokozatban eltávolítják a szennyeződéseket. Az első fokozatban a vízszűrő megtisztítja a vizet a lebegő anyagoktól. A második fokozatban az aktív klórt, a halogénezett metánszármazékokat, valamint a szag- és ízrontó vegyületeket adszorbeálja a nagy aktív felülettel rendelkező aktív szén. Fontos, hogy csak Magyarországon engedélyezett és független laboratóriumban minősített ívóvíztisztító készüléket használj!

A Wellnet hálózati víztisztítót sokan azért választják, mert nincs szem előtt, ezáltal helyet sem foglal. A hálózati vízszűrő elsősorban a kis méretű konyhákban előnyös, illetve azok számára, akik nem szeretnék látni a víztisztítót. A hálózati vízszűrőt a mosogató alá kell szerelni. Ehhez nincs szükség különösebb szaktudásra, könnyedén be tudod szerelni a hálózati vízszűrőt szakember segítsége nélkül is. Ha szeretnél bővebb információkat megtudni a Wellnet hálózati vízszűrőkről, valamint a többi víztisztító kapcsán, akkor látogasson el a wellnetviztisztito.hu webáruházba!