Ismerd meg a CLA HCA terméket!

Ha szeretnél formába jönni, azonban a magas szénhidráttartalommal rendelkező, zsírosabb ételekről nehezen mondasz le, akkor engedd meg, hogy segítsünk és a figyelmedbe ajánljuk a MyEatrend HCA + CLA kapzulát! Egy kis segítséggel az álomalak egyáltalán nem elérhetetlen!

CLA HCA kapszula szedésével sikeresen támogathatod a diétádat! Napi két adag MyEatrend HCA + CLA kapszula sikeresen képes támogatni a szervezetet a fogyás útján! Természetesen az akaraterődre is szükséged lesz, azonban a kapszula sokat segíthet az alakformálásban! A HCA másként hidroxi-citromsav, ami a Garcinia Cambogia gyümölcsének fő alkotóeleme. A szervezetben a HCA megakadályozza, hogy a fel nem használt energia átalakuljon zsírrá. Ez az ATP enzim blokkolásával valósul meg. A szerotonin szint megnő, így hamar kialakul a teltségérzet és a túlevés megelőzhető. Ráadásul korlátozza a zsírtermelő enzimek szintjét és a szénhidrátok, valamint zsírok felszívódását is csökkenti. A zsír elraktározódását is redukálja, így csökkenti a koleszterinszintet és az ereket is védi.

A CLA, vagyis a Konjugált linolénsav kiegészíti és maximalizálja a HCA nagyszerű hatásait. A CLA nagyon értékes zsírsav, amely elengedhetetlen része a testsúlycsökkentő készítményeknek. Akadályozza a zsírfelszívódást, valamint a lerakódást. Ahogy a HCA, úgy a CLA is teljes mértékben természetes anyag. Növeli az inzulinérzékenységet cukorbetegek esetében és csökkenti a vércukorszintet. Ráadásul javítja a szellemi és fizikai teljesítményt, továbbá a hormonháztartást is karbantartja. A diéta alatt sokan számolnak be gyengeségről, megviselt érzésről, azonban a CLA + HCA szedésével ez elkerülhető. AZ izmok megmaradnak, ellenben a testzsír csökken! Bővebb információk a myeatrend.hu webáruházban találhatók!