Minőségi és színvonalas fogászat Budapest szívében!

A budapesti Kerámia Dental fogászaton lehetőség van fogkő eltávolításra, fogszabályzásra, tömés cserélésre, valamint fogpótlásra is, méghozzá kedvező áron. Ezek mellett fogászatunk ingyenesen biztosítja a fotó dokumentációt, az orál kamerás állapotfelmérést, a kezelési tervet, az árajánlatot, a kezelési tervet valamint a digitális panoráma röntgent is.

Nincs jobb fogászat Budapest városában, mint a Kerámia Dental, ahol a legmodernebb fogászati eszközökkel dolgoznak, és teljes fogászati kezelést kínálnak. Klinikánk azért tűnik ki a többi között, mert a legújabb berendezéseket használjuk, ez a nyugati mentalitás pedig segít a minőség magas szinten tartásában, amihez már pácienseink is hozzászoktak. Ezt a színvonalat mi is megköveteljük saját magunktól. Klinikánk egy egész fogtechnikus csapattal rendelkezik, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek, és ez lehetővé teszi, hogy a munka gyorsan, minden hátráltatás nélkül menjen. A legtöbb rendelőben órákig kell sorban állni, nálunk viszont ez máként van, hiszen mi a helyszínen elvégezzük a kívánt beállításokat. A Kerámia Dentalnál a profizmus mellett nagyon fontos a családi hangulat és a bizalom is, ezért bízza magát bátran a mi szakembereinkre!

Első lépésként a szakorvos felméri a fogak aktuális állapotát, azután pedig elkezdődhet a problémák kezelése és megoldása, ehhez pedig a legmodernebb fogászati eszközöket használjuk. Amennyiben időpontot szeretne kérni, vagy többet szeretne megtudni rendelőnkről, látogassa fel a keramiadental-budapest.hu weboldalt, ahol ajánlatkérésre is van lehetőség. Ha kérdezni szeretne, forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@keramidental-budapest.hu e-mail címen, vagy a +36 20 356 5556 telefonszámot tárcsázva. Válassza a Kerámia Dentalt a szebb mosolyért!