ExitGames.hu – a szabadulós játékok szakértője!

Az Exit Games rengeteg játékot kínál fel a kikapcsolódásra vágyóknak, méghozzá kedvező áron. Nálunk több stílusú játékot kipróbálhat, például logikai játékokat, vagy menekülős játékokat, amelyek rendkívül szórakoztatóak lehetnek a gyerekek számára. Az Exit Games Budapesten található, és innen akár kuponokat is vásárolhat.

A http://exitgames.hu weboldalon olyan játékok közül válogathat, mint az Alkimista, az Exit The Room, az Időcsapda, a Bunkergame, a Napuche stb. Az Alkimista egy rejtélyes, varázslatos történeten alapszik, hangulata pedig misztikus és középkori, így ne hagyja ki ezt a fejtörőkkel teli játékot, hiszen a helyszín az Oktogontól néhány percre van. Az Exit The Room játék lényege, hogy 1 órán át egy őrült professzor szobájában kell elkészíteni egy ellenanyagot, amellyel le lehet győzni a zombihordát, és így megmenekül az emberiség. Az Időcsapda játék keretein belül egy pszichopata gyilkos csapdájából kell kiszabadulni, amire csak egy óra van, azután pedig a Pince örökre magába zárja a játékost.

A Bunkergame játékban igazi hidegháborús berendezések között végezheti el a nehezebbnél nehezebb feladatokat. A falak 3 méter vastagok, a vízállás jelentéseit pedig egy rejtélyes rádióbemondótól lehet megtudni. Ha kalandozásra vágyik és igazi második világháborús élményekre, akkor nem érdemes ezt a lehetőséget elszalasztani. Szabaduljon ki tehát a hatalmas bunker falai közül, mindössze 100 perc áll rendelkezésére, hogy ezt megtegye! További információkért, valamint a teljes játékkínálatért érdemes fellátogatni weboldalunkat, az exitgames.hu-t. Amennyiben kérdések merülnének fel, azokat felteheti ügyfélszolgálatunknak az info@exitgames.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 20 494 9957 telefonszámot, és csapatunk készségesen áll minden érdeklődőnk rendelkezésére.