Minőségi csomagolástechnika, csomagoló anyag

Kis- és nagykereskedelemben érdekelt cégek számára nyújtunk színvonalas szolgáltatásokat, 1923 óta létező családi vállalkozásunk alkalmazkodva a modernkori kihívásokhoz hétköznapi használatra alkalmas és speciális csomagoló anyagok előállításával foglalkozik. Fő profilunk a hajlékony falú eszközök gyártása, széles körben forgalmazott termékeink Magyarországon és külföldön is ismertek. Ügyfeleink növekvő száma bizonyítja, a kezdeményezésünkre létrehozott Első Magyar Csomagolástechnikai Klaszter, az Omnipack törekvése nem hiábavaló a környezetbarát eljárások fejlesztésére.

Minőségi csomagolástechnika, csomagoló anyag és igényesség jellemzi a dorogi Ugrinpack-Erdősi Kft.-t, innovatív módszerekkel alkotta ipari növényekből, elsősorban kukoricából készülő alapanyagait. A környezetkímélő megoldás nem terheli a természetet, a szerves csomagoló anyag könnyen lebomlik, komposztálódik. Vállalkozásunk sokoldalúsága garancia, hogy mindenkinek megfelelő ajánlatokkal tudunk körülményeihez alkalmazkodni. Olcsóbb és könnyebb fajsúllyal rendelkező termékeink megrendelésénél figyelembe vesszük ügyfeleink elképzeléseit, azokhoz alkalmazkodva készítjük el a mintaanyagot. Egyedi árucikkek legyártásához érdemes konzultálni tapasztalt munkatársainkkal, hogy a célra alkalmas tasakokat állíthassuk elő. Hajlékonyfalú tekercses vagy merevfalú csomagoló anyagok, konfekcionált csomagolóeszközök, bliszteres termékek árával kapcsolatos kérdéseit intézze ügyfélszolgálatunkhoz, kérjen személyre szabott ajánlatot!

HUN-GREEN szolgáltatásaink előnye a környezetkímélés mellett az, hogy a csomagoló anyag súlyra könnyű, minőséges. Előre meghatározott terhelhetőséggel készítjük el a zacskókat, felhasználási területüknek megfelelően. Magyarországon egyedülálló minőségi csomagolástechnika tevékenységi köréről többet megtudhat weboldalunkon, ha elolvassa tájékoztatónkat. Hívja a +36 70 386 0801-es telefonszámot, és kérjen árajánlatot a profiktól! Chat indítására is lehetősége van, kollégáink örömmel válaszolnak kérdéseire. Tudakozódjon portfóliónkról, és tekintse meg kínálatunkat!