Minőségi cigi tartó gravírozva

A cigarettatartó (néha cigarettadoboznak is nevezik) egy erős tartály, amely kis számú cigaretta tárolására szolgál, és megakadályozza azok összenyomódását. Egy tipikus cigarettatartó egy lapos doboz (általában fémből), amely szimmetrikusan nyílik két félre. Mindegyik fél egy sor cigarettát tárol, amelyeket gyakran egy rugó vagy egy rugalmas pánt tart a helyén. Egyes cigarettatokok egyszerűen masszív tokok, amelyeket szabványos cigarettásdobozok tárolására használnak.

Cigi tartó gravírozva rendelhető gravirexpressz.hu weboldalra látogatva, tehát látogasson el ide és válogasson kedvére szebbnél szebb termékeink között. A modern időkben a cigarettatartók fémből készülnek. Egyes cigarettatartók további funkciókkal is rendelkeznek, például beépített öngyújtóval vagy hamutartóval. A cigarettatartó kompaktságának köszönhetően, mivel éppen elég kicsi ahhoz, hogy kényelmesen elférjen egy zsebben, más apró tárgyak tárolására vagy elrejtésére is használható. Ezek divatos kiegészítők a dohányzási kultúrán belül. Mint ilyenek, készülhetnek nemesfémekből, művészi metszetekkel, monogramokkal és ékszerekkel díszítve. Peter Carl Fabergé, bár a leghíresebb Fabergé-tojásairól volt híres, kiváló arany- és drágaköveket is készített a cigarettatartókra a cár családja számára, amelyek némelyike ​​(például a Danielle Steel tulajdonában lévők) állítólag akár 25.000 dollárt is értek.

2003-ban az Európai Unióban megugrott a cigarettadobozok eladása, ami annak tudható be, hogy egy 2003. januári EU-irányelv értelmében feltűnő, fekete szegélyű figyelmeztető címkéket vezettek be a cigarettásdobozokon, például, és a gravírozott cigi tartó egy módja annak, hogy elkerüljük az invazív címkéket. Amennyiben személyre szabott cigi tartót keres, kattintson a gravirexpressz.hu-ra.