Minőséget képviselő körömágyhosszabbító jó áron!

A körömágyhosszabbító intenzív pigmentációja és erősebb szerkezete miatt kiválóan alkalmas rózsaszín és fehér körmök létrehozására penészgombákon. Kiválóan képes végrehajtani az egyenletes görbületet biztosító “csípést” (c-görbe). Bővebben erről weboldalunkra látogatva olvashat majd.

Körömágyhosszabbító olcsón várja online a marilynails.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie ha ezt a terméket keresi, hiszen kedvezményes áron megrendelheti azt.  A körömágyhosszabbító a gél legújabb generációja. A gél tisztaságának, az üvegszál erősségének és az akril megmunkálhatóságának kombinációja. Ez igen szépen folyik, így a reszelés minimálisra csökken, és nagyon könnyen reszelhető. Ennek a gélnek a speciális szerkezete és összetétele megakadályozza az emelkedést, a töréseket és a problémákat. Mivel a gél üvegszálat tartalmaz, a környezeti hőmérséklet kevésbé befolyásolja a viszkozitást, és a vásárló nem tapasztal hőképződést a kikeményedés során. A körömágyhosszabbító gyönyörűen fényesre polírozható, de Top Gel-lel is befejezhető.

A körömágyhosszabbító kiváló tapadású, és hetekig gyönyörű marad a kéz és a láb körmein. A színek magas pigmentációval rendelkeznek, és minden szezonban új színekkel bővül a választék! Azt tanácsoljuk, hogy a színeket kombinálja a 2 az 1-ben alap- és fedőlakkal. A nagyobb szilárdság érdekében használjon Buildergelt palackban alapként, és a színt a Base&Top segítségével fejezze be. Ezek a termékek nagyobb erőt nyújtanak, mert lehetővé teszik a csúcs alkalmazását. További részletekért és a legjobb ajánlatokért keresse fel még ma a marilynails.hu weboldalt. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti, ha kérdéseket tenne fel nekünk az árakkal kapcsolatban, csapatunk pedig minden kérdésre válaszol.