Milyen széfet érdemes vásárolni otthonunkba?

Manapság teljesen normális, ha valaki széf vásárlás által igyekszik megóvni értékeit. A széf komoly biztonsági szintet nyújt, azonban a nagy választéknak köszönhetően egyáltalán nem könnyű választani.

Széf vásárlás egyáltalán nem könnyű, mivel hatalmas választék áll rendelkezésre, az átlagember pedig nehezen dönti el, hogy számára mégis melyik volna az ideális. Érdemes már az elején letisztázni, hogy pontosan mekkora széfre lesz szüksége. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan úgy akarnak spórolni, hogy igyekeznek kisebb méretű széfet vásárolni. Ez jó megoldásnak tűnhet, egészen addig, amíg ki nem derül, hogy az értékek fele nem fér be a széfbe. Éppen ezért érdemes jól átgondolni a méretet. Vannak fali-, bútor- vagy padlószéfek, amik nagy előnye, hogy rejtve vannak, így nehezen lehet rájuk akadni. Ezáltal még nagyobb biztonságban lehetnek értékei, hiszen a jogtalan behatoló még a széfet sem fogja megtalálni. Azonban, aminek van előnye, annak általában hátránya is. Nem rejtegetünk zsákbamacskát, így eláruljuk mik ezek.

A fali széfek nagy előnye, hogy igazán biztonságosak, hiszen gyakorlatilag kivehetetlenek a falból, ahová be vannak építve. A hátrányuk viszont az, hogy költséges a beépítés, valamint a ház építésekor érdemes elhelyezni. A padlószéfek előnye szintén az, hogy nincsenek szem előtt, azonban meglehetősen kényelmetlen hozzáférni, mivel guggolni vagy térdelni kell mellette. A bútorszéfek előnye, hogy számos helyre beszerelhetők, akár szakember segítsége nélkül is. Az, hogy mennyire biztonságosak, attól függ, hogy hova van beépítve és milyen anyagú a bútor. További előnye, hogy gyakorlatilag bármikor beépíthető a bútorba, az építkezéstől függetlenül. A széfeket a banktechsafe.hu webáruházban találja!