Milyen ingyenes szolgáltatások érhetők el furgon bérlés esetén?

A mindennapi életünk során is gyakran előfordul, hogy jelentősebb mennyiségű terméket kell elvinnünk egyik helyről a másikra, gondoljunk csak például a nagy bevásárlásokra, vagy épp a felújításhoz szükséges alapanyagok hazavitelére. Ezek azonban a legtöbbször megoldhatók a családi autóval, főleg, ha az kombi. Amikor azonban költözködésről, vagy terjedelmes tárgyakról van szó, ez a megoldás nem járható.

Ilyenkor aztán a legkomfortosabb, ha a furgon bérlés mellett tesszük le a voksunkat. Bevált alternatívát jelent az is, ha felfogadunk egy csapatot, akik a saját járművel érkeznek és a pakolást is elvégzik, ám érdemes számolni a módszer hátrányaival is. Egyfelől ez általában sokkal költségesebb, mint a furgon bérlés, ám ha csak pár évente egyszer vesszük igénybe, akkor ez a tényező annyira nem meghatározó. Sokkal többet nyom a latban a rugalmasság kérdése. Ha mi magunk intézzük a teljes folyamatot, akkor a saját időbeosztásunk alapján csinálhatjuk és nem vagyunk kötve semmihez. Egy profi csapat időre jön és mindennek készen kell állnia, mire megérkeznek, valamint menet közben sincs igazán lehetőség a módosításokra.

Ez pedig sokkal nagyobb stresszforrást jelenthet, mint a furgon bérlés. Utóbbi ráadásul jó előre betervezhető és villámgyorsan elintézhető. A járművek már alapból rendelkeznek autópályamatricával, így az országon belül bármerre elindulhatunk, teljes nyugalomban. Ezt segíti elő még az ingyenes Asistance szolgáltatás is, ami mindegyik autóhoz automatikusan elérhető. Ha bármilyen műszaki probléma – például defekt – adódna menet közben, akkor a szerelők kijönnek a helyszínre és kijavítják azt. Hosszú távra szóló furgon bérlés esetén érdemes számításba venni a CASCO biztosítást is, hiszen baleset bekövetkeztekor csak egy minimális önrészt kell kifizetnünk, ami hatalmas segítséget jelenthet. Furgon bérlés előtt mindig érdeklődjünk az extra kiegészítések felől és gondoljuk át, melyiknek vehetjük majd hasznát.