Méhnyakrákszűrés a belvárosban

A méhnyakrák alattomos betegség, sokszor évekig tart kifejlődése, komoly következményeket okozva. Éves rákszűréssel megelőzhető kialakulása, ezért szükséges a rendszeres nőgyógyászati kontroll. Alapos vizsgálattal időben kideríthető, fenyeget-e valamilyen elváltozás a méhszájon. A kóros esetek kiderítéséhez a Belvárosi Orvosi Centrum szakorvosai kettős meghatározással mutatják ki, mi áll a betegség hátterében. A méhnyakrákszűrés során a sejteket vizsgáló citológia mellett HPV tekintetében is végeznek elemzést. A páciens biztonsága és egészségének megőrzése az első, ezért a legmodernebb eljárásokat alkalmazzák a pontos diagnózis felállítása érdekében!

Rendelőnkben a méhnyakrákszűrés azonnal elvégezhető, nem kell heteket várni a vizsgálathoz, előzetes előjegyzés alapján. A felelősségteljesen gondolkodó hölgyek számára a rendszeres nőgyógyászati rutinvizsgálat a gondoskodást jelenti, ezért keresik fel a Belvárosi Orvosi Centrumot. Kiváló szakemberek segítenek megelőzésben, vagy adott esetben kidolgozzák a megfelelő kezelési eljárást. A korszerű vizsgálatok hatékonyak, pontosan behatárolják az egészségügyi probléma forrását. A fertőzés gócpontjának kiderítéséhez a humán papilloma vírus (HPV) lehetséges szerepét is fontolóra veszik, és a legújabb orvostudományi ajánlásokat követve az új, biomarkeren alapuló tumor progresszív vizsgálattal határozzák meg a betegséget. Az időpontfoglaláshoz kérjük, adja meg telefonszámát, e-mail címét, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot, és tisztázhassuk a méhnyakrákszűrés okát. Az online regisztrációval, és az adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával nyilvántartásba vesszük a rendeléshez.

Szakszerű méhnyakrákszűrés a belvárosban mindenki számára elérhető megoldás kontroll kapcsán vagy tünetek jelentkezésekor. Kitűnő ajánlások igazolják a kettős vizsgálati módszer alkalmazásának a helyességét. Minden beteg számára a fontos a körültekintő gondoskodás, védelem, ezért törekszünk tökéletességre a gyógyításban. Szakrendelőinkben a segítőkészség társul a szakértelemmel, nyugodt lehet egészsége felől. Új orvos technológiai eszközökkel gyorsabban és hatékonyabban tudjuk elvégezni a vizsgálatokat, az eredményekre pedig nem kell sokat várni. Pácienseinkkel tartjuk a kapcsolatot, kérdéseikre legjobb tudásunk, felkészültségünk szerint válaszolunk. Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és hívja a +36 30 870 7427 – es telefonszámot!