MDF beltéri ajtó számos előnnyel

Beltéri ajtó választásnál gyakran nagy dilemma előtt áll a vásárló, hiszen nem könnyű olyan nyílászárót találni, mely megfelel minden kritériumnak és megfelelő áron kapható. Ha az ár mellett az esztétikum és a minőség is fontos, akkor válaszd a BB-Ajtó kínálatában kapható MDF beltéri ajtókat!

MDF beltéri ajtó választásával nem csak esztétikus ajtót tudhatsz magadénak, hanem egy olyan nyílászárót, amely számos előnnyel rendelkezik, ezáltal könnyebbé teszi a mindennapokat. A dekor fóliával burkolt ajtók MDF keretszerkezettel, valamint három oldalt falcolt, dekorfóliás felülettel rendelkeznek. Ezeknek az ajtóknak az az igazi különlegessége, hogy lekerekített függőleges élei vannak, mindezt élenkénti összekapcsolás nélkül. Ezek az ajtók szabvány méret alapján készülnek, melyek a következők: 75 x 210 cm, 90 x 120 cm és 100 x 210 cm. Az átlagos beltéri használatra tökéletesen megfelel az MDF beltéri ajtó, akár családi házak vagy lakások, esetleg intézmények esetében. A szabvány ajtók nagyon rövid idő alatt elkészülnek, összehasonlítva a tömörfa ajtókkal.

Ami sok vásárlónak még fontosabb, az az ár. Az MDF beltéri ajtók dekorfóliával burkolt nyílászárók, így gazdaságos alternatívának számítanak abban az esetben is, ha több, vagy akár az összes ajtót szeretné lecserélni. A dekor felület alatt nyomtatott famintázatot kell érteni, amely HDF hordozó felületre van ragasztva. A nyomtatott mintázat nagyon hasonlít a valódi fa erezetre, ezért a nyílászáró rendkívül esztétikus megjelenéssel rendelkezik, így bármely otthonban vagy intézményi környezetben megállja a helyét. Ha szeretnél kiváló áron MDF beltéri ajtót vásárolni, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el a bb-ajto.hu weboldalra, ahol egyrészt tájékozódhatsz, másrészt megtekintheted a széleskörű kínálatot!