Autó ablaktisztító a makacs szennyeződések ellen

Az autó ablak megtisztítása különösen fontos, hiszen ezen múlik, hogy jól kilássunk rajta és biztonságosan tudjunk közlekedni. A szélvédőtisztításnak van egy-két aranyszabálya, amit ha betartasz, akkor biztos lehetsz benne, hogy az autót valóban tiszta lesz.

Ablaktisztító mindenképp hasznos az ablaktisztításához. Sokan úgy vélik, hogy a sima szappanos víz is elegendő, ez azonban nem ad kellő tisztaságot és a szennyeződéseket sem tisztítja le teljes mértékben. Az ablaktisztításban elsősorban az jelenti a nehézséget, hogy folt- és csíkmentes legyen a végeredmény. Úgy is le lehet tisztítani az ablakot, hogy a tisztításnak jól látható nyoma marad, ennek azonban nem sok értelmét látjuk. A szélvédőtisztításnak vannak apróbb fortélyai. Ha a teljes autót letisztítja, akkor jobb, ha a szélvédő utoljára marad. Célszerű még árnyékos részen elvégezni a szélvédő tisztítást, így nem kell attól tartani, hogy az ablaktisztítószer esetleg elpárolog, még azt megelőzően, hogy valóban kifejtené a hatását. Ha már a tisztítószernél tartunk, ez talán a szélvédőmosás legfontosabb része, ezért nagyon fontos, hogy kiváló minőségi, megbízható üveg és felülettisztító segítségével történjen a szélvédő tisztítása.

A SIPOM Shiny Glass üveg és felülettisztító ideális az ablaküveg, a tükör, de akár a padló, valamint a lakkozott és festett felületekre is. A Shiny Glass könnyedén tisztít, eltávolítja a kellemetlen szagokat és használata után csak kellemes illat marad. Ráadásul nem hagy nyomokat az üvegen. A SIPOM Shiny Glass tökéletesen eltávolítja az autó szélvédőjéről és a fényezésről a rovarokat és a különféle szennyeződéseket. Ha bővebb információkra van szüksége vagy rendelni szeretne, akkor látogasson el a sipom.hu webáruházba!