Magas minőségű luxus kozmetikumok

Az arcápoló kozmetikumok árát jellemzően a mögöttük lévő marketing határozza meg, nem pedig a valódi minőség. Éppen ezért nagy bajban vannak azok a vásárlók, akik a díszes, csomagolás, a rengeteg reklám által igyekeznek választani, hiszen ezek nem feltétlenül mutatják meg a valódi minőséget.

Luxus kozmetikumok vásárlásakor a vásárló kiváló minőséget keres, mely támogatja a bőrt, a szervezetet. Ugyanakkor mindenki mást vár el az adott kozmetikumtól. Van, akinek csupán annyi a fontos, hogy a választott arckrém hidratáljon, vagyis kiegyensúlyozza a környezet szárító hatását. Mások védeni és ápolni szeretnék arcbőrüket, megint mások komoly sejtregenerálódást és arcfiatalítást várnak el a választott terméktől. A termék kiválasztása során a legfontosabb letisztázni, hogy mi az, amit mi magunk szeretnénk elérni a kozmetikumtól. A kozmetikumok értékét nem a marketing, hanem az összetevők minősége, tisztasága, valamint hasznosulásának mértéke adja. Ezeket olyan extra hatóanyagok is kiegészítik, melyekkel még intenzívebb hatást lehet elérni!

Akár egy természetes bőrápoló arckrém is lehet luxus kategóriás. Az igazán egyszerű arckrémekben alapolaj gyanánt alacsony árfekvésű olajokat alkalmaznak. Ilyen például az olíva olaj, a napraforgóolaj vagy a sheavaj. A luxus arckrémek esetében magas árfekvésű olajokat használnak, például makadámia-, argán-, rizs-, jojoba vagy ligetszépe olajat. Vízfázisként az egyszerű kozmetikumokban mindössze tisztított vizet, míg a luxus kozmetikumoknál deutérium csökkentett vizet vagy értékes virágvizet használnak fel. Egy luxus kozmetikum előállítási költsége körülbelül négyszer-ötször annyiba kerül, mint egy egyszerű kozmetikumé. Bővebb információkért látogasson el a webshop.drhazi.hu webáruházba!