Madárriasztó ipari és lakossági felhasználásra

A madarak által termelt bélsár több szempontból is problémás. A legnagyobb probléma, hogy számos kórokozó és betegség hordozója, így eltávolításukhoz érdemes valamilyen védőruházatot viselni. A nem kívánatos madarak távoltartására több lehetőség is van. A sunikft.hu webáruház kínálatában megtalálja ezeket a madárriasztókat.

Madárriasztó hatalmas segítséget jelent, hogy a nem kívánatos madarak távol maradjanak a megvédeni kívánt helyszíntől. Ma már nem szükséges madárijesztő ember formájú szalmazsákokat készíteni, hiszen sokkal modernebb és hatásosabb madárriasztókat lehet ma már kapni. Fizikai védelem esetére a madárriasztó tüske az ideális megoldás, amely acél és műanyag változatban egyaránt elérhető. Főleg az olyan kültéri helyszíneken érdemes alkalmazni őket, ahol a madarak megpihennek, például háztetőkön, párkányokon, teraszokon és erkélyeken. A fizikai védelemre szolgáló madárriasztó rögzítése történhet csavarozással és ragasztással egyaránt szinte bármilyen területre. Sok esetben a fizikai védelem is elegendő, de a komplex védelem érdekében célszerű elektromos madárriasztó készüléket is beszerezni, amely hang vagy fény alkalmazásával riaszt.

A hang hatással riasztó készülékek esetében fontos információ, hogy a hang az emberi fül számára is hallható. A készülék frekvenciája zavarja a madarak idegrendszerét, melyek így távol maradnak a hangtól és a helytől. A hatékony alkalmazás érdekében célszerű folyamatosan üzemeltetni a készüléket. A lakossági felhasználásra szánt madárriasztók körülbelül negyven-hétszáz négyzetméteren nyújtanak védelmet, míg az ipari felhasználásra szánt termékek ötezer négyzetméteren alkalmazhatók. Ha szeretne minőségi, megbízható madárriasztót használni, akkor látogasson el a sunikft.hu webáruházban!