Grp rács online is beszerezhető!

A GRP rácsszerkezet magas műszaki ismereteket és gyártási szabványokat igénylő kompozit anyag. A nyersanyagokból, például homokból, mészkőből, timföldből, kaolinból, colemanitból előállított üvegszálakat nagyon vékonyra őrlik. Pontosan össze vannak keverve, hogy illeszkedjenek egymáshoz. Bővebben erről weboldalunkon olvashat majd.

Grp rács online rendelhető a lehető legalacsonyabb áron a gravetti.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk ha építkezésén önnek is szüksége lenne ezekre a magas minőségű grp rácsokra. Az anyagok összekeverése után egy 1600 fokos gyártási kemencében folyékony üvegolvadék keletkezik az alapanyagokból. A platinát nagy sebességgel állítják elő ródiumötvözet héjakból, 10-25 mikron átmérőjű száltekercsek formájában. GRP, a fő anyag (üvegszál) és a közbenső kötőanyag, valamint a poliészter gyanta anyag formázása az utolsó szakasz. A fő összevonás az üvegszál gyantával való megfelelő nedvesítés. A poliészter gyanta kémiai reakcióval polimerizálódik, és kemény, nem romlandó anyaggá válik. Száradás után ez az új anyag felveszi a benne lévő formát. Most már készen áll az új, üvegszálas mechanikai szilárdságú és a műanyag rugalmasságával rendelkező mérnöki anyag. Ennek az új anyagnak a fizikai szilárdsága az üvegszál orientációjától, sűrűségétől és eloszlásától függ.

A következő lépés a GRP hozzáadása számos új funkcióhoz. A legfontosabb jellemzője, hogy ezek a panelek 99,99%-ban higiénikus panelből készülnek Polser AMB technológiával. További részletekért és a grp rácsok teljes leírásáért, keresse fel a gravetti.hu weboldalt és itt megtalálhatja a teljes készletet, valamint a kiszállítási információkat is. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti, ha kérdéseket tenne fel nekünk.