Lufifejű boxolók kék-zöld – A nevetés garantált!

A lufikat az emberek többsége szereti, hiszen valamilyen vidám eseményre, például szülinapra emlékezteti őket. A lufik nem csak akkor mókásak, ha a szélben lengedeznek, ha nem akkor is, ha éppen boxolnak. Jól olvasta, ugyanis a mókás lufifejű boxolók ádáz boxmeccs keretein belül feszülnek egymásnak.

Lufifejű boxolók kék-zöld – Egy biztos, gyerek kacajból nem lesz hiány, ha a mókás lufifejű boxolók egymásnak feszülnek. Elvégre ki hallott már olyat, hogy a lufik boxolnak? Pedig ilyen is van, ráadásul a gyerek akár barátaival is játszhat ezzel a mókás játékkal. Viszont, ha egyedül van a gyerek, az sem gátolja meg a vidám játékban! Ehhez a fantasztikus játékhoz ugyanis nem feltétlenül kell játszótárs. A cél természetesen, hogy az egyik lufi kipukkadjon. A kontrollerek segítségével a lufifejű robotok egymásnak feszülnek és különféle kombinációk segítségével igyekeznek földre küldeni a másikat. A játék számos vicces szituációhoz vezet, így a gyerekek a hasukat fogják fogni a nevetéstől! Ezek az igazán menő, különleges robotok öt eltérő reakcióra képesek.

Ha szeretné meglepni gyermekét egy igazán vicces, nem mindennapi játékkal, akkor érdemes a Lufifejű Boxolókat választani, mely nem csak mosolyt csal gyermeke arcára, de nevetésre is sarkallja. Ez a különleges játék izgalmassá teszi a mindennapokat. A játék során már csak azt kell eldönteni, ki az ügyesebb boxoló, kinek a lufija marad a porondon! A Lufifejű Boxolók játékot első osztályos kortól ajánlják a gyerekek számára a gyártók. Ha Ön is szeretne egy igazán izgalmas játékot vásárolni gyermekének, akkor válassza a Lufifejű Boxolókat! Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a jatek-webaruhaz.hu weboldalra! A weboldalon természetesen képeket is megtekinthet a játékról!