Igényes autódekoráció minden autó típusra!

Az autódekorációnak és fóliázásnak annyi lehetősége van, hogy mindenki elgondolkodott már rajtuk. Színek, minták, esztétika, sőt elhelyezés: mindez testre szabható. Számos márka közül lehet választani, némelyik olyan színváltási sémákat is kínál, amelyeket a fényváltozáshoz terveztek.

Autódekoráció fóliázás által elérhető a bege.hu weboldalon méghozzá igen jó áron ezért itt a helye nálunk, ha önt is érdekelné a fóliázás. Vannak olyan fóliák is, amelyek más anyagokat utánoznak, mint például a rozsdamentes acél, a szénszál és a bőr, nem beszélve a sokféle felületről, mint a fényes, félfényes vagy matt. Lehetőség van arra is, hogy digitálisan készítsen személyes dizájnt. Ami az autó burkolását illeti, a kreatív lehetőségek gyakorlatilag végtelenek. Az autócsomagolás csodálatos lehetőséget kínál minden olyan vállalkozás számára, amely valóban a termékét szeretné a nyilvánosság elé tárni. A pizzaszállító teherautóktól kezdve a tereprendező vállalkozásokig a cég logójába, színeibe vagy szlogenjébe burkolt autó biztos reklám, hiszen a járókelők látókörébe és tudatába kerül.

Óvakodjon azonban a csalóktól. Az autócsomagoló csalások nagyon régiek, ezért forduljon hozzánk, hiszen mi évek óta ezzel foglalkozunk és megbízható termékeket kínálunk. Vannak, akik úgy gondolják, hogy autójuk burkolása eltakarja a horpadásokat, a rozsdát vagy a festékrepedéseket, ezáltal az autó fényesnek és újnak tűnik. Ez viszont tévedés. Annak érdekében, hogy vinil burkolatot helyezzen egy autóra, a felületnek a lehető legsimábbnak és a lehető legtisztábbnak kell lennie! Ellenkező esetben a fólia nem fog megfelelően tapadni: buborékok és gyűrődések lesznek rajta, és minden tökéletlenség megmutatkozik alatta. Javasoljuk, hogy az autótulajdonos alaposan mossa le autóját mielőtt autódekorációt vagy fóliát használ. További részletekért és dekoráció rendelésért kattintson a bege.hu-ra.