Landing page minta

A terméke vagy szolgáltatása fő értékesítési oldalának magas minőségű szövegezését egy fő konverziós cél megvalósításáért vállalom kedvező áron, ilyen konverziós cél például a vásárlás, ajánlatkérés, feliratkozás stb. Emellett egy díjtalan oktatóanyagot is adok önnek a landing page-ek felépítéséről, azért, hogy a szöveg a  legjobb eredményt érhesse el a vállalkozása számára. Ne idegeskedjen azon, hogy elég jó-e a landing page szöveg, amit ön írt,  csak foglalkozz a vállalkozásával, a landing page szövegírást pedig elintézem én.

Landing page minta elérhető a szovegmaffia.hu weboldalon ezért keressen fel engem ha ön sem bízik saját magában és inkább velem végeztetné el a landing page elkészítését, hiszen én mindenben segíteni tudok. Töltse fel az általam elkészített szöveget a landing page-re, irányítsra erre a hirdetésidet, és élvezze azt, hogy állandóan érkeznek az érdeklődők és a  vásárlások, ajánlatkérésekkel, megrendelésekkel. Ha eddig nem volt egészen elégedett a konverzióval, és ha már belefáradt, hogy csalódottan jelentkezik be az e-mail fiókjába, akkor itt az alkalom hogy változtasson.

Amennyiben még ennél is több részletet és információt szeretne megtudni a landing page  szövegírásról, szövegírói szolgáltatásaimról vagy arról, hogy miért is fontos a landing page szövegírás, akkor látogassa fel bátran a szövegmaffia.hu weboldalt és itt az árakat is megtalálhatja majd minden részlet mellett. Ha esetleg kérdések merülnéne fel a szövegírással, az árakkal vagy szolgáltatásaimmal kapcsolatban, akkor felveheti velem a kapcsolatot e-mailben a hello@szovegmaffia.hu e-mail címre írva, vagy kérhet ajánlatot a Kapcsolat menüpont alatt a nevének, e-mail címének, weboldal címének és üzenetének megadásával, én pedig minden kérdésre válaszolok és jelentkezem a legjobb ajánlattal.