Infraszauna egyedi tervezés szerint magas minőségben

A cégünk megalapítása óta mindig arra törekedtünk, illetve mind máig törekszünk, hogy valami egyedit és sajátos megjelenéssel, exkluzív kivitelben elkészült termékben adjuk vissza a megrendelők igényeit.

Infraszauna tökéletes választás lehet az otthonába, ha szeretné a Spa élményt becsempészni. A kínálatunkban sok fajta szaunát megtalál, melyek elkészítésénél mindig a megrendelő igényei vesszük figyelembe, majd magas szakértelemmel és magas minőséggel készülnek el. Amennyiben minket választ, akkor mi garantáljuk a kimagasló alapfelszereltséget, egyedi igényeknek megfelelő kivitelt és tervezést, illetve igazi luxus érzetet az otthonába csempészve. Nyugodtan merjen nagyot álmodni, és mi garantáltan megvalósítjuk azt. Az általunk gyártott infraszaunák, mind a magas minőségű Vitae infrasugárzókkal vannak ellátva. Minden megrendelést az egyedi igényekhez igazítunk, a praktikum és a realitással összegyúrva. Az összes termékünk kizárólag kézi munkával készül, így a legapróbb részletekre is figyelve. Amennyiben Ön is szeretné a Spa élményt elhozni az otthonába, akkor forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi garantáljuk a kiváló eredményt.

Ez mellett, még a legjobb árakat is biztosítjuk, melyekre nem számolunk fel szállítási költséget, attól függetlenül, hogy az ország melyik részéről érkezik a megrendelés. Minden általunk elkészített luxus kivitelű szaunára 2+3 év garanciát biztosítunk. Amennyiben felkeltettünk az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra kattintva, melyet a simonwellness.hu oldalán talál. A honlapunkon minden bővebb információt megtudhat, illetve a teljes kínálatunkat megtekintheti. Illetve elérhetőek vagyunk még a +36 20 333 22 77-es telefonszámon, vagy írhat nekünk az office@gmail.com e-mail címre.