Körömprotézis építése 11.kerület

A körömgomba megszűnése után vagy bármilyen egyéb okból az eldeformált vagy sérült körömlemez nem szép látvány. Sokan ekkor igyekeznek rejtegetni kezük vagy épp lábuk, hogy ne látszódjon a probléma.

Körömprotézis építése 11.kerület családias környezetben. A sérült, eldeformált körömlemez sokaknak jelent problémát, így igyekeznek azt rejtegetni. Mire a köröm újra kinő az beletelik kis időbe, így könnyen önbizalom problémákhoz vezethet, ha a probléma hosszú ideig fennáll. Éppen ezért szükséges megoldást találni. Kati Szalonba bejelentkezve körömprotézist kaphat, mely növelni fog életminőségén. A körömprotézis a megmaradt köröm körömcsonkjára kerül és az új köröm kinövéséig eltakarja az esztétikailag nem szép látványt nyújtó köröm csonkot. A köröm protézis nem akadályozza semmiben, sőt ugyanúgy élheti az életét akárcsak korábban, mivel a köröm protézissel vízbe mehet és akár lakkozható is.

A körömprotézis gombás körömre nem kerülhet, ugyanis ameddig nem szűnik meg a probléma, a körömprotézis alatt a köröm befülledhet, ez pedig oda vezethet, hogy az alatta lévő terület befülled és a körömgomba újra kiújul. A körömprotézis férfiak számára is tökéletes, hiszen lakkozatlanul is lehet hordani. Hölgyek számára, ha szeretnék, akkor bármilyen színű lakkot kérhet rá, különféle mintákkal. Önnek sem kell szégyenkeznie többé eldeformálódott vagy sérült körömlemeze miatt. A Kati Szalonban szakértő kezek közt lesz és többé nem kell a zsebeibe rejtenie kezét vagy zárt cipőket hordania. Éljen úgy, mint korábban! Jelentkezzen be a Kati Szalonba körömprotézis építésre és nyerje vissza önbizalmát! A kati-szalon.hu weboldalon megtekintheti a szolgáltatásokat, valamint a hozzájuk tartozó bő leírást és az elérhetőségeket!