Kindi Kids – Szupermarket készlet gyerekek számára

Hol szeretnek leginkább vásárolni a Kindi barátnők? Természetesen a Kindi Kids szupermarketben. Miért érdemes megvásárolni a Kindi Kidds szupermarketet gyermekének? Mert egy igazán szórakoztató, nagyszerű játékról van szó!

Kindi Kids – Szupermarket készlet által a gyerek kiválóan fog szórakozni és közben a bevásárlásról is rengeteg hasznos információt tudhat meg. A Kindi Kids szupermarketben minden adott ahhoz, hogy meginduljon a bevásárlás. A szupermarketben nagyon sok hasznos terméket lehet megvásárolni, amiket akár a mérlegre is lehet tenni, aminek mutatója éppúgy kileng akár az igazié. A megvásárolni kívánt termékeket a szalagra kell helyezni, megnyomni a gombot és várni, hogy a termékeke bekerüljenek a bevásárló kosárba. A termékek számára külön hűtőhely is van, így a termékek kellemesen hűvösek maradnak. A bankkártya leolvasó segítségével a fizetés pikk-pakk megvalósul. Kétségkívül a Kindi Kids szupermarket az a bevásárlóhely, ahol minden megtalálható! A szupermarket tökéletes ajándék bármely gyermek számára!

A Kindi Kids szupermarkethez tartozik még egy nagy méretű színes játszószőnyeg is, így tökéletesen kialakítható a szupermarket sarok. A szőnyegen bőven van hely, hogy a Kindi-játékkészlet elférjen és a gyerek felépítse saját, különleges szupermarketjét. A szupermarket nem csak a vásárlásra ad lehetőséget, de a gyerekek nagyon sokat tanulhatnak is a vásárlásról és a termékekért való fizetésről. Ez a különleges játék nagyszerű szórakozást ígér minden gyermek számára! Ha szeretné megvásárolni a Kindi Kids szupermarket készletet, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a jatek-webaruhaz.hu weboldalra, ahol bővebben tud tájékozódni a játékról, továbbá képeket is megtekinthet! A Kindi Kids szupermarket készlettel biztosan örömet okoz gyermekeinek!