Esztétikus és jótékony hatású, a tigrisszem karkötők

A tigrisszem karkötő kapcsán hamar feltűnik, hogy egy igazán szép, esztétikus ékszerről van szó, mely bármely csukló ékévé válhat. Ugyanakkor nem csak szépsége miatt érdemes hordani a karkötőt, hanem a testre és lélekre gyakorolt jótékony hatásai miatt is.

Tigrisszem karkötők tagadhatatlanul szépek, szinte egyből odavonzzák a tekintetet. A tigrisszem jótékony hatásait már őseink is ismerték és előszeretettel hordták maguknál talizmán gyanánt a különféle átkok ellen. Manapság nem elsősorban az átkok ellen hordják, hanem egyéb panaszok ellen, valamint pozitív hatásaiért. A tigrisszem testre gyakorolt hatásai közt említhetjük, hogy erősíti a légutakat és a tüdőt, éppen ezért meghűlés vagy asztma esetén is érdemes viselni, hiszen hozzájárul a gyógyuláshoz. Mindamellett a csontozatra és az ízületekre is hatással van, aminek köszönhetően csonttörés esetén is jótékony hatással van a szervezetre, így érdemes hordani. A mozgásszervek merevsége sokak számára ismerős probléma, azonban jó hír, hogy a tigrisszem erre is hatásos megoldást jelent. Ezenkívül az agyra és a koncentráló képességre is nagyon jó hatással van, így vizsgákra mindenképp érdemes a csuklóra húzni.

Ahogy már fentebb is említettük, a tigrisszem a lélekre is jó hatással van, viselésével feloldhatók az úgy nevezett emocionális blokádok. Azok számára is kifejezetten hasznos a tigriskő, akik nagyon nehezen tudnak döntést hozni és igyekeznek minden tényezőt számításba venni, a legjobb alternatívát választani. Önértékelési zavarokkal küzdők és függőségben szenvedők számára is előnyös a tigriskő viselése, ugyanis az ásvány segít a leküzdeni a függőség tárgyát és pozitív irányba terelni életét. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el az asvanyajandek.hu weboldalra!