Ismerje meg, használja ki a vákuumcsöves napkollektorok minden előnyét!

Ma már egyre többen felismerik a megújuló energiaforrásban rejlő lehetőségeket és azok fontosságát, így egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kollektorok segítségével kiépített rendszerek is. Az viszont nem mindegy, hogy milyen típusú napkollektor mellett dönt, ugyanis mindegyik más és már tulajdonsággal bír. A Napkollektor Szerviz Kft. által viszont biztos lehet benne, hogy Ön is az elvárásai számára legideálisabb megoldást fogja kézhez kapni!

Az egyre elterjedtebb megoldás, az U-pipe vákuumcsöves napkollektor kifejezetten hatékony megoldást kínál, amikor a Nap energiájának kihasználása a cél, avagy ezt a remek tulajdonságokkal bíró rendszert mindenképp érdemes megismernie. A csapatunk által beépített vákuumcsöves napkollektorok egy zárt rendszert alakítanak ki, ahol egymással párhuzamosan kapcsolt fűtőcsövekről van szó, amelyek összekapcsolódnak egy hőgyűjtő idomban. A fűtőcsövek összegyűjtik a hőenergiát, azt átadják a hőgyűjtő idomban található folyadéknak, majd az a hőcserélő csőkígyójába megy, vagy egy puffertartályba kombinált rendszer esetén, hogy aztán újra visszatérjen.

A vákuumcsöves napkollektor által biztosított zárt rendszer bizony a leghatékonyabb, a leginkább gazdaságos megoldást kínálja. Sokkal kevesebb a hőveszteség az így kialakított rendszer esetében, mint a nyitott rendszernél, sőt még a téli időszakban, amikor csak szűrt napsütésre lehet számítani, akkor is kifejezetten jó hatásfokon üzemel! A vákuumcsöves napkollektor alkalmazási területe igazán sokoldalú, avagy használható lakás és medence fűtésre, de használati meleg víz ellátásra is.

Ne feledje, a Napkollektor Szerviz Kft. készséggel áll rendelkezésére, hogy egy megbízható és hosszú élettartamú megoldást tegyen lehetővé az Ön számára is a vákuumcsöves napkollektorok által kedvező feltételek mellett!