Irány a Mátra!

Lassan véget ér az ősz is, sokan a szögre akasztják a túrabakancsokat, de néhányan most készülnek felfedezni az őszi és téli túrázás igazi élményét. A Mátra Magyarország legmagasabb pontjával büszkélkedhet, amely minden évszakban varázslatos élményt tartogat a természet szerelmesei számára.

Legyen akár tavasz, nyár, ősz vagy tél, a Mátra szállás kínálatában olyan apartmanok, vendégházak és kulcsos házak szerepelnek, amelyeket mindenképpen érdemes meglátogatnunk. A Borostyán Vendégház varázslatosan berendezett szobákkal és helyiségekkel várja a pihenni és kirándulni vágyó vendégeket. Az itteni környezet különösen alkalmas a kikapcsolódásra; legyen szó egy nagy túráról vagy csak egy laza sétáról a természetben, a festői szépségű vidék csodálatos élményt kínál. Az ide érkező vendég igazán maga mögött hagyhatja a mindennapok zaját; a sok munkával töltött hét után megérdemlünk egy kis lazítást, amikor végre szabadnapot adunk az idegeinknek is. Jóleső érzés néha aktív pihenéssel tölteni a hétvégét, messze mindentől, ami a hétköznapjaink része.

A Borostyán Vendégházban minden megtalálható, ami az eredményes és tartalmas szórakozáshoz és pihenéshez szükséges. A szobák rendkívül igényesen vannak berendezve, alighanem mindenki igényét képesek kielégíteni, a konyha jól fel van szerelve különböző eszközökkel, így a főzés vagy a különböző ételek elkészítése sem ütközik akadályba. Sőt, ha úgy tartja kedvünk, akár a szabadban is süthetünk vagy főzhetünk. Ehhez kialakított tűzrakó hely áll rendelkezésre. Az autóval érkezőknek sem kell aggódniuk a parkolás miatt, hiszen a nagy területtel rendelkező kertben kijelölt parkolóhely is található. Minden azt súgja, hogy látogassunk el a Borostyán Vendégházba és élvezzük ki az itteni csodálatos nyugalom élményét.